fbpx

Nunta de clestar-test

null

Nunta de clestar

A fost o data ca niciodata… asa incepe orice poveste, nu? Asa a inceput si aceasta poveste minunata – Nunta de clestar, o tematica potrivita pentru evenimentele organizate in sezonul rece, dar si pentru zilele toride de vara in care vrei sa evadezi intr-un cadru fresh, elegant si racoros ca intr-un palat de cristal.
Un decor diafan
Nunta de clestar este o tematica pe cat de simpla, pe atat de romantica, eleganta si misterioasa, care te duce cu gandul la povestile cu final fericit ale copilariei. Si cine nu isi doreste o nunta de basm si o poveste de dragoste cu final fericit?

Aranjamentele florale in culori deschise predomina decorul diafan. Albul da tonul si este completat de pete de culoare care ofera un accent dramatic intregului decor. Pentru a crea acest minunat decor, mizam pe doua elemente reprezentative: lumina si culoarea. Imbinam armonios culorile, lumina, texturile pentru a crea un decor unic si plin de personalitate. Astfel, reusim sa cream o atmosfera cu adevarat fermecatoare si stralucitoare.

Candy barul completeaza nu doar meniul, ci si decorul de poveste, cu dulciuri delicioase invelite in glazura alba ca zapada.

Si-am incalecat pe-o sa, si v-am spus povestea asa!

null

Your Perfect Wedding

Functie inactiva!