fbpx

Alice in tara minunilor

Alice in tara minunilor

“Alice in Tara Minunilor” o poveste din ce in ce mai das intalnita in randul povestilor favorite atat de copii cat si de adulti !
O lume intoarsa pe dos, o lume in care putem sa ne jucam dupa voie, o lume in care viata devine un joc in care sa fii nebun este o stare de normalitate, ne fac sa ne simtim minunat astfel incat sa ne faca sa alegem “ Alice in Tara Minunilor” tema favorita pentru o petrecere magica !!! Va voi arata ce putem face cateva elemente din poveste !

 

Folosind etichetele “drink my” sau “eat my” si alte mici decoratiuni au ajutat la realizarea unui candy bar desprins din poveste! .
Odata cu gama de decoratiuni si obiecte de masa din Alice in Tara Minunilor ceainice si cescute delicate, combinate cu cartile de joc, folosind elemente din natura , muschi de padure si o cromatica pastel si un pic de imaginatie pentru realizarea coltului foto a cardurilor de masa, numerelor de masa, am transformat cu usurinta spatiul de petrecere intr-o tara minunata in care Alice s-ar simti chiar ca acasa!

Locatie: Cristal Pub

Decor floral: Nuova Idea

Papetarie: DecoMag

Fotografie: Fotonic

Candy bar: Nuova Idea

Accesorii decor: DecoMag

null

O lume intoarsa pe dos

O lume in care putem sa ne jucam dupa voie, o lume in care viata devine un joc in care sa fii nebun este o stare de normalitate.
Alice in tara minunilor
Don`t copy text!