fbpx

Masa miri

Masa miri

null

Masa miri -Piesa centrala

Masa de prezidiu mai poarta si denumirea de masa miri si reprezinta un element important pentru intregul decor al salii. Chiar daca se afla in deplina armonie cu celelalte elemente de decor, masa mirilor prezinta cateva elemente inedite care au rolul de a o face mai speciala si de a incadra intr-o atmosfera deosebita cele mai importante personaje ale serii: mirii si nasii acestora.

Masa mirilor se diferentiaza de mesele invitatilor atat prin aranjament, cat si prin asezare, cea dintai avand o pozitie cat mai centrala, astfel incat mirii sa fie inconjurati de toti ceilalti invitati, iar comunicarea intre acestia sa fie cat mai usoara.

Aranjamentele florale penru masa de prezdiu sunt elementele cele mai importante. Desi ele se afla in armonie cu restul decoratiunilor florale, asezarea lor poate fi diferita. In functie de tipul mesei, aranjamentele florale pot fi asezate fie pe masa, ca element central, fie la baza mesei pentru a se continua vizual in josul mesei astfel incat sa o imbrace intr-o mantie inedita.

In functie de tematica aleasa, masa de prezidiu va fi incadrata si de alte elemente menite sa scoata in evidenta frumusetea acestui eveniment, precum si personalitatea ta.

Orice idee ai avea noi o putem transforma in realitate pentru tine si vom aduce acel plus de originalitate evenimentului tau prin decoratiuni deosebite, unice si de calitate.

null

Piesa centrala a nuntii tale

Aranjamentele florale penru masa de prezdiu sunt elementele cele mai importante.
Masa miri
Don`t copy text!