Lollipop

Lollipop

Botezul este prima petrecere a celor mici si merita intreaga atentie pentru ca acest eveniment sa fie transformat intr-o poveste unica, de neuitat. Asa ca, pentru o petrecere inedita, plina de culoare si gust, propunem tematica lollipop, o tematica vesela ce poate fi personalizata dupa bunul plac.

Tema botez lollipop  este o alegere creativa, iar elementul definitoriu al acesteia este jocul de culori pastelate care se regasesc atat in componenta decoratiunilor florale, cat si in cadrul candy barului si a celorlalte elemente decorative.

 

Pentru lumanarea de botez s-a optat pentru trandafiri in nuante pastelate, acompaniati de flori pufoase de bumbac. Aceeasi nota pastelata evidentiata de elemente de culoare alba s-a pastrat si pentru restul decoratiunilor florale.

Candy barul joaca un rol foarte important in aceasta tema de botez lollipop, acadeaua fiind un element dulce si colorat care dicteaza tonul petrecerii. Pentru candy bar s-a optat pentru briose colorate, macarons, pricomigdale, bezele si fructe.

Acadelele colorate au fost personalizate cu fotografiile micutului si au fost oferite cu drag in dar celor care au participat la eveniment.

Locatie: PikElegance

Decor floral: Nuova Idea

Papetarie: DecoMag

Fotografie: Fotonic

Candy bar: Nuova Idea

Accesorii decor: DecoMag

null

Acadeaua dicteaza tonul petrecerii

Tematica Lollipop pentru botez este indrazneata, vesela, creativa si plina de culoare.
Lollipop