fbpx

Decor sala

Decor sala

null

Decor sala -imaginea personalitati

Indiferent de eveniment, un decor sala bine ales are rolul de a contura atmosfera acestuia si de a incadra emotiile pe care dorim sa le transmitem, decorul influentand experienta invitatilor tai la nivelul tuturor simturilor.

Fiecare eveniment important din viata ta trebuie sa fie sarbatorit intr-o atmosfera de poveste si pentru ca acest lucru sa fie posibil, decorul salii reprezinta un element foarte important pe care trebuie sa il iei in considerare in momentul in care iti planifici evenimentul.

E nevoie de mare atentie la alegerea unui decor de sala deoarece acesta nu doar ca iti reflecta personalitatea si viziunea asupra evenimentului mult visat, dar in acelasi timp ofera dinamism salii si te ajuta sa iti transpui povestea, creativitatea si imaginatia folosind cele mai inedite accesorii, astfel incat decorul salii se transforma in elementul care va diferentia evenimentul tau de unul obisnuit.

In momentul in care iti organizezi evenimentul, trebuie sa iei in considerare inca din stadiul incipient modalitatea in care iti vei decora sala si, alaturi de consultantul tau in materie de evenimente, sa alegi varianta care pune cel mai bine in lumina tipul evenimentului tau, povestea si personalitatea ta.

Decorarea salii este influentata atat de tipul salii, cat mai ales de tipul evenimentului si de tema abordata. Din acest motiv este foarte indicat sa iti alegi tematica pentru eveniment inca de la inceput, pentru a putea pune in aplicare toate ideile pline de creativitate ce se vor reflecta intr-un decor deosebit.

ALEGEREA ELEMENTELOR DECORATIVE

Alegerea elementelor decorative reprezinta un pas foarte important si acest lucru nu se va face niciodata inainte de a stabili tematica evenimentului. In categoria elementelor decorative intra atat materialele, husele si fundele, cat si aranjamentele florale si restul accesoriilor alese in functie de tematica evenimentului tau.

Pentru a-ti putea pune in aplicare cele mai inedite idei, te ajutam sa alegi decorurile care iti vor transforma evenimentul intr-o poveste plina de personalitate. Toate acestea se vor petrece dupa ce vom alege impreuna sala cea mai potrivita pentru evenimentul tau si vom analiza cu atentie tot ce ne ofera aceasta din punctul de vedere al decorurilor si al aranjarii meselor, astfel incat spatiul sa fie fructificat la maximum de la intrarea in salon, pana la cel mai mic ungher.

Decoarea salii presupune si decorarea meselor, atat a mesei de prezidiu, cel mai important element al salii, cat si a celorlalte mese, a candy bar-ului si a barului, in cazul in care acestea exista.

NuovaIdea.ro iti sta la dispozitie cu cele mai inedite idei pentru evenimentul tau de vis. Spune-ne care este tematica pe care doresti sa o abordezi in cadrul evenimentul tau si vom stabili impreuna care este schema de culori ideala, care vor fi elementele decorative pe care le vom folosi, de la flori pana la decoruri speciale, cum vor arata elementele centrale, cu ce vom decora ringul de dans si ce efecte speciale putem folosi pentru ca evenimentul tau sa fie exact asa cum iti doresti: unic si plin de personalitate.

null

O poveste despre tine.

Decorul salii este elementul care va diferentia evenimentul tau de unul obisnuit
Decor sala
Functie inactiva!