fbpx

Totul pentru evenimentul tau cumpara sau inchiriaza Magazin cu decoratiuni pentru evenimente
null

Cumpara

verifica preturile noastre

null

Inchiriaza

tot ce ai nevoie

null

Produse noi in magazin

Descopera in magazinul nostru o gama variata de decoratiuni florale naturale, precum si acesorii unice sau personalizate pentru evenimentul tau.

EVENIMENTUL COMPLET

Pachet-complet
Evenimente tematice, pachete complete

Vino sa savuram o cafea aromata si sa discutam despre evenimentul tau. Iti vom impartasi din experientele noastre anterioare si te vom delecta cu proiectele intiparite in imagini. Vom stabili impreuna planul oricarui eveniment fericit din viata ta, de la inceput pana la sfarsit.

Gratuit sfaturi de la profesionisti

Ai nevoie de idei si de un strop de inspiratie ? Pe blog si pe Facebook te asteapta in fiecare saptamana articole cu idei inedite si sfaturi pentru evenimente deosebite.

Aranjamente si produse unicat

Iti oferim decoruri florale si produse originale, pline de personalitate care sa corespunda perfect tematicii si paletei cromatice alese pentru evenimentul tau.

Discount-uri si promotii

La pachete complete te bucuri de reduceri semnificative, iar daca ne urmaresti cu atentie poti beneficia de oferte surpriza.

Mereu la dispozitia ta

Oricand ai nevoie de asistenta sau de un sfat, iti stam la dispozitie printr-o serie de canale: Showroom , FacebookLive chat , Telefon , Email .
Don`t copy text!