fbpx

Lumanari botez

Lumanari botez

null

Lumanari botez

Botezul unui copil reprezinta unul dintre cele mai fericite momente din viata unei persoane si orice procesiune este insotita de lumanari botez.

Ca si in cazul lumanarilor de nunta, din punct de vedere religios, lumanarile de botez simbolizeaza lumina ce patrunde in sufletul celui botezat, dar in acelasi timp simbolizeaza si rolul de “deschizatori de drumuri” pe care il primesc parintii spirituali ai micutului.

Alaturi de simbolistica religioasa, lumanarile de botez sunt accesoriile care insufletesc atmosfera din timpul ritualului religios si adauga o pata de culoare unui eveniment atat de important.

Daca, in trecut, modelul clasic al lumanarilor de botez presupunea folosirea unor aranjamente florale simple, alaturi de accesorii roz pentru fetite si bleu pentru baietei, in prezent, lumanarile pentru botez au devenit din ce in ce mai jucause. Pe langa flori si panglici colorate, lumanarile de botez pot fi accesorizate cu elemente inedite cum ar fi jucariile personalizate din plus sau figurine ale unor personaje din povesti si desene animate.

NuovaIdea iti sta la dispozitie cu idei inedite pentru a realiza cele mai frumoase lumanari pentru botezul copilului tau. Vino cu ideile tale si noi le vom transforma in realitate pentru tine si pentru micutul tau.

null

Lumina care insufleteste

Lumanarile de botez simbolizeaza lumina ce patrunde in sufletul celui botezat, dar in acelasi timp simbolizeaza si rolul de deschizatori de drumuri pe care il primesc parintii spirituali ai micutului.
Lumanari botez
Don`t copy text!