fbpx

Safari

Safari

Tema de botez safari este povestea bebelusului tau, prima si cea mai frumoasa dintre cele ce vor veni. Peste ani, va deveni amintirea lui de suflet, pe care o va pretui ca pe nici o alta, pentru ca este botezul lui, incarcat de insemnatate spirituala si de dragostea voastra, a parintilor, nemarginita.

Si pentru ca este poveste, o sa fie una strasnica, colorata, dulce si animata din cale-afara pentru ca tema botez Safari ii va incanta pe cei mici, dar si pe cei mari cu suflet de copil. Si cand sunt copiii mai frumosi daca nu atunci cand sunt fericiti in lumea lor de poveste?

Iar povestea ce-o construim acum este o expeditie fantastica, din tinuturi indepartate descoperite cu incantare pe globul pamantesc, in care vom merge la vanatoare in mica noastra jungla Africana decorata cu atata drag, vom privi curiosi prin binoclurile bine camuflate si vom cauta entuziasti indicii pretioase in cartile special aduse pentru micii exploratori.

Se vor bucura cu totii, invitati mari si mici, de „prada” dulce pregatita pentru ei in candy barul creativ, colorat si insufletit de animalute felurite, cu arome desavarsite. Vor lua cu ei si acasa o bucatica de jungla, pentru ca marturiile unui astfel de botez nu pot fi altfel decat vii si dornice sa creasca odata cu micutul ce tocmai s-a botezat.
Va ramane sarcina sa il ocrotiti cu dragostea voastra si sa il ajutati sa-si aminteasca peste ani, ca el, micul explorator, si-a incantat oamenii dragi cu o petrecere de poveste!

Locatie: Vienna Cafe

Decor floral: Nuova Idea

Papetarie: DecoMag

Fotografie: Fotonic

Candy bar: Nuova Idea

Accesorii decor: DecoMag

null

Traieste o aventura fascinanta in safari

Este povestea bebelusului tau, prima si cea mai frumoasa dintre cele ce vor veni. Peste ani, va deveni amintirea lui de suflet, pe care o va pretui ca pe nici o alta.
Safari
Don`t copy text!