fbpx

Buchet modern

Buchet modern

null

Buchet mireasa modern

Daca esti o mireasa care vrea sa iasa din tipar, atunci trebuie sa optezi pentru un buchet care sa iti scoate in evidenta spiritul nonconformist si creativitatea, pentru ca un buchet modern iti permite sa jonglezi cu cele mai creative idei pe care le ai.

Buchetul modern se potriveste unei tematici deosebite si va umple de magie atmosfera nuntii tale. Mai mult decat atat, acest buchet epateaza prin forma si culoare. Miresele mai nonconformiste pot opta pentru buchete deosebite, in forme care mai de care mai ciudate, cum ar fi buchetele ce iau forma unei gentute sau a unui cosulet, sau cele in forma de sfera, fara codite, accesorizate cu o panglica ce tine loc de suport.

Buchetele moderne permit imbinarea elementelor clasice cu accente inedite. Astfel, frumusetea florilor poate fi pusa in evidenta de prezenta unor elemente deosebite, vegetale sau nu, cum ar fi fructele mici, spicele de grau, batoane de vanilie sau scortisoara, pene colorate, toate acestea imbracate intr-o forma aparte, menita sa iti scoata in evidenta personalitatea.

Daca ai o idee inedita pentru buchetul de mireasa, te ajutam sa o pui in practica astfel incat buchetul tau de mireasa sa reprezinte un element magic pentru intregul tau eveniment.

null

Iti doresti un buchet modern?

Un buchet care sa iti scoate in evidenta spiritul nonconformist si creativitatea.
Buchet modern
Don`t copy text!