fbpx

Londra

Londra

Fie ca v-ati cunoscut sau v-ati logodit aici, adorati calatoriile sau pur si simplu frumusetea si romantismul caracteristice Londrei va inspira, tematica „Londra” este una dintre cele mai fascinante si mai personale tematici originale pe care le punem in scena pentru cei care doresc ca evenimentul lor sa fie unul cu adevarat desoebit.

Tema nunta londra – o fantezie plina de culoare intr-o atmosfera relaxanta

Tematica Londra este plina de stil, eleganta si culori ce se imbina armonios intr-o atmosfera fantastica, relaxanta si invaluita de romantism. Chiar si istoria Londrei cu fabuloasele ei epoci ne duc cu gandul la povesti de dragoste si romante parfumate, iar transpunerea lor in zilele prezentului pare sa fie o alegere perfecta pentru un eveniment atat de romantic.

 

Tematica Londra iti permite sa te intorci in timp! Iti poti contura propria poveste de dragoste pe care o vei transpune intr-o era fantastica unde zambetele si iubirea sunt cele care conteaza cel mai mult.

Tema londra – simboluri pline de magie

Atunci cand spui Londra cu siguranta te gandesti la toate simbolurile specifice fabulosului oras. Acum imagineaza-ti toate aceste elemente reinterpretate in spirit modern in cadrul evenimentului tau!

Vintage – cuvantul cheie al tematicii londra

Partea cea mai interesanta a acestei tematici este aerul boem si plin de romantism pe care il inspira. De la culori, flori sau decoratiuni si pana la piesele vestimentare alese cu grija, atmosfera unui eveniment cu tematica Londra este cu adevarat magica si plina de originalitate.

Paleta de culori specifica acestei tematici este una pastelata si aceasta caracterizeaza intregul decor, de la decoratiuni florale, pana la accesorii specifice. Nuantele pale de roz sunt accentuate de prezenta movului vibrant si indraznet, iar albul pur asigura decorul pentru intreaga atmosfera de poveste.

Handmade – un decor plin de originalitate

Invitatiile, plicurile pentru invitati, meniurile, precum si alte accesorii si decoratiuni sunt realizate manual pentru un decor elegant si plin de originalitate. Partea cea mai interesanta este ca iti poti pune si tu amprenta asupra decorului si poti veni cu idei deosebite care cu siguranta vor imprima personalitate evenimentului tau.

Opteaza pentru aceasta tematica daca iti doresti un eveniment deosebit, plin de eleganta, stil si rafinament. Vino cu ideile tale pline de originalitate si nunta la care ai visat se va transforma in realitate!

Locatie: Aristocrat Events

Decor floral: Nuova Idea

Papetarie: DecoMag

Fotografie: Fotonic

Candy bar: Nuova Idea

Accesorii decor: DecoMag

null

Calatoreste cu noi

Tematica Londra este plina de stil, eleganta si culori ce se imbina armonios intr-o atmosfera fantastica, relaxanta si invaluita de romantism.
Londra
Don`t copy text!