fbpx

Decoratiuni florale

Decoratiuni Florale
null

Indiferent care ar fi evenimentul pe care l-ai organiza, foarte importante pentru aspectul general sunt acele decoratiuni florale, care creeaza atmosfera de poveste si incadreaza perfect emotiile pe care doresti sa le transmiti. Un decor floral deosebit este un element vital pentru reusita unui eveniment, indiferent daca organizezi o nunta, un botez, o petrecere corporate sau o aniversare.

De la buchete de mireasalumanari pentru nunta si botezdecoratiuni florale pentru biserica si pentru sala in care este organizat evenimentul, pana la decoratiuni florale speciale, te intampinam cu cele mai creative idei care se vor potrivi perfect personalitatii tale si se vor integra armonios in tematica evenimentului tau de poveste. Toate acestea imbracate intr-un aer artistic, in care frumusetea se imbina armoniios cu simetria, forma si culoarea florilor.

Hai sa alegem impreuna florile potrivite pentru tine si pentru evenimentul tau, in functie de preferintele tale, de simbolistica florilor si de tematica pe care doresti sa o pui in scena pentru a avea un eveniment fabulos. In plus, orice idee ai avea, te asiguram ca o vom transforma intr-o decoratiune florala speciala, asa cum iti doresti.

null

Alege ce ti se potriveste

Verifica lista de  servicii  si alege ce ti se potriveste!
Decoratiuni-florale

Decoratiuni florale

null

Decor foto

Evenimente corporate

Evenimente corporate

Decor-petrecere

Decor petrecere

Candy bar

Coltul dulce

Cadouri personalizate

Cadouri personalizate

null

Decor ceremonie

null

Pachete imprimare grafica

Servicii hostess

Servicii hostess

Pentru momente deosebite

Aici este locul unde gasesti tot ceea ce ai nevoie pentru a transforma orice eveniment din viata ta intr-o poveste unica si de neuitat.
Don`t copy text!