fbpx

Lumanari nunta

Lumanari nunta

null

Lumanari cununie

Simbolul si accesoriul cel mai important al cununiei religioase, in spatele carora se afla o simbolistica aparte, sunt asa numitele lumanari casatorie. Chiar daca iti concepi nunta intr-o maniera nonconformista, traditia isi spune cuvantul, iar prezenta lumanarilor este obligatorie in cadrul ceremoniei religioase.

Lumanarile de casatorie sunt tinute de catre nasi si simbolizeaza iubirea, puritatea si lumina care va calauzi noua viata a cuplului ce si-a unit destinele. Astfel, la nivel simbolic, nasii de casatorie se transforma in parintii spirituali ai mirilor si au datoria morala de a le indruma pasii.

Trecand de simbolistica din timpul ritualului religios, lumanarile de casatorie reprezinta o completare interesanta a buchetului de mireasa, dar si a celorlalte aranjamente. Lumanarile trebuie sa se incadreze perfect in tematica evenimentului tau, dar in acelasi timp trebuie sa fie reprezentative pentru tinuta mirilor.

NuovaIdea te ajuta sa iti alegi si sa iti creezi lumanarile de nunta care se potrivesc cel mai bine evenimentului tau si personalitatii tale.

Te asteptam impreuna cu nasii tai pentru a-ti transforma ideile in cele mai frumoase accesorii pentru cea mai deosebita zi din viata ta.

null

Un strop de lumina

Lumanarile trebuie sa se incadreze perfect in tematica evenimentului tau, dar in acelasi timp trebuie sa fie reprezentative pentru tinuta mirilor.
Lumanari nunta
Don`t copy text!