fbpx

Buchet romantic

Buchet romantic

null

Buchet mireasa romantic

Un buchet de mireasa romantic este perfect pentru aproape fiecare sezon de nunta!

Nu poti gresi cu un buchet de nunta romantic alb. In functie de florile  pe care le alegeti, un buchet alb poate atinge orice tip de stil. Nicio nunta nu este completa fara abundenta de flori destul de pastelate. Buchetul tau de mireasa va avea un loc primordial, se va regasi in toate pozele evenimentului, este “miza” domnisoarelor de onoare si, cel mai important, este buchetul cu care vei fi alaturi de partenerul tau la altar.

Din fericire, miresele sunt binecuvantate din primavara pana toamna tarziu de o multitudine de flori frumoase de unde pot alege! Bujorii, trandafirii, lalelele, crinii, calele, hortensiile si ranunculusul sunt doar cateva dintre numeroasele tipuri de flori disponibile. Crinii, calele aduc o nota de eleganta maxima, trandafirii dau un aer de romantism clasic, iar bujorii confera o senzatie luxurianta, plina de capriciu oricarui buchet. Pastelurile romantice sunt intotdeauna tonurile ideale pentru o nunta romantica dar nu va fie teama sa adaugati tonuri indraznete de culoare pentru contrast (ganditi-va la fuchsia, coralul, portocaliu si violetul).

Deoarece buchetul tau va fi unul dintre cele mai fotografiate detalii ale nuntii, ar trebui sa-ti exprime sentimentul personal de stil, indiferent daca este traditional, modern, romantic, capricios, boho sau rustic.!

Inspirati-va din unele dintre buchetele noastre preferate pentru o nunta romantica de neuitat!

 

null

Iti doresti un buchet romantic?

Pastelurile romantice sunt intotdeauna tonurile ideale pentru o nunta romantica dar nu va fie teama sa adaugati tonuri indraznete de culoare pentru contrast.
Buchet romantic
Don`t copy text!