fbpx

Parfumul marii

Parfumul marii

Parfumul marii te cuprinde si iti inalta sufletul pe culmile celor mai falnice valuri, intr-o armonie de mister si emotii profunde. Te simti de parca abia acum ai descoperit acea comoara la care toti ravnesc – iubirea adevarata!

Daca si tu simti la fel si iti doresti ca cel mai important eveniment din viata ta sa se intample intr-un cadru de vis, aceasta tematica unica iti va invalui povestea de dragoste in parfumul marii, iar martora a iubirii voastre va fi chiar ea, marea cea albastra, ce va veghea in necunoscutul ei asupra unei iubiri pline de magie.

 

O briza de culoare

Culorile nisipii danseaza la pas cu tonurile vibrante, puternice si pline de romantism, impletindu-se pe alocuri cu accente chic, pastelate, intr-o armonie de rafinament, eleganta si bun-gust. Parfumul verii se simte din departare, te ademeneste usor cu glasul sai precum o sirena si te intampina pe tine, dar si pe invitatii tai cu multe surprize placute.

Simboluri din adancurile apelor

Un eveniment cu tematica „Parfumul marii” scoate la iveala, chiar din adandurile apelor, cele mai intense simboluri ce se regasesc in povestea celor ce nespus se iubesc! Perlele elegante, cu aer vintage, se pierd de aceasta data printre petalele suave de trandafiri, in timp ce stelutele de mare, vesele ca intotdeauna, invaluie in magie intreaga atmosfera.

Amintirile frumoase sunt prinse in plasa si sunt impodobite cu margaritare, pentru ca tu sa le pastrezi in suflet chiar si dupa ani si ani.

Decoruri florare stralucitoare sub razele de soare

Vara, soare, mare si multa dragoste! Ah si bineinteles decoruri florale fascinante si pline de stralucire. Cadrul perfect pentru un eveniment asa cum ai visat intotdeauna asteapta sa fie conturat chiar de catre tine!

Te asteptam la bord sa pornim impreuna intr-o calatorie pe mare pentru ca tu sa te bucuri de cel mai frumos eveniment!

Locatie: PikElegance

Decor floral: Nuova Idea

Papetarie: DecoMag

Fotografie: Fotonic

Candy bar: Nuova Idea

Accesorii decor: DecoMag

null

Te asteptam la bord

Parfumul marii te cuprinde si iti inalta sufletul pe culmile celor mai falnice valuri, intr-o armonie de mister si emotii profunde.
Parfumul marii
Don`t copy text!