fbpx

Vama Veche

Vama Veche

„Nimeni n-o sa iti explice ce e Dragostea

Asta singur intr-o zi de vara-o vei afla

Si atunci, sa nu uiti de inima ta.” (Vama Veche)

 Valurile iubirii

Este acea zi de vara, cand briza marii se strecoara printre degetele tale si te imbie sa te joci prin parul ei si sa auzi marea jucandu-i-se pe buze, in valuri de zambete calde. Si ajunge sa o privesti, pentru ca scoica ce i-ai asezat-o la ureche i-a soptit deja cat inseamna pentru tine.

I-ai agatat la urechi perle din adancuri, iar ea a strans constiincioasa stelele marii voastre in cufarul impletit de amandoi, al amintirilor cu rasarituri colorate.

Mirosul plajei

Pe plaja presarata cu flori ce miros a vara v-ati conturat inimile in ziua nuntii vostre si le-ati dat arome dulci, apoi le-ati ferecat cu chei duioase in navodul plin al sufletelor voastre. Mireasma dulce a magiei dintre voi o daruiti in detalii parfumate si relaxante, pline de insemnatate si simplitate rafinata celor care au venit sa se bucure alaturi de voi.

Culoarea verii

Este visul vostru implinit, in sunete linistitoare, cu arome incantatoare si culori dulci de rasarit de soare, la mare. Toate va spun povestea cu iubire: flori in culori calde si floricele delicioase, scoici si stelute de mare gingase, felinare si perle elegante. Este mai mult decat o tematica, este simbolul noului vostru inceput, cu accente romantice, pentru ca voi si cei dragi voua sa aveti o seara de neuitat.

Va invitam la o plimbare pe malul marii, sa descoperim impreuna o Vama Veche pe placul si sufletul vostru, sa construim impreuna amintiri nepretuite. Sa nu uitati nicicand de inimile voastre si de acea zi de vara in care ati aflat ce este dragostea!

Locatie: City Pub Ploiesti

Decor floral: Nuova Idea

Papetarie: DecoMag

Fotografie: Fotonic

Candy bar: Nuova Idea

Accesorii decor: DecoMag

null

Nunta cu tema Vama Veche?

Sa nu uitati nicicand de inimile voastre si de acea zi de vara in care ati aflat ce este dragostea!
Vama Veche
Don`t copy text!