fbpx

Poveste purpurie

Poveste purpurie

Purpuriul este, fara indoiala, cea mai interesanta culoare a curcubeului, iar in jurul acestei culori fascinante s-au creat de-a lungul anilor numeroase povesti, simbolistica sa fiind mai puternica decat a oricarei alte culori.

Abordarea acestei culori iti va transforma evenimentul intr-o adevarata poveste purpurie, incarcata de simboluri, eleganta, lux si rafinament.

Purpuriul este o raritate, pentru ca nu foarte multe elemente din natura, animale, flori, fructe sau legume, impartasesc aceasta culoare. De aceea, abordarea acestei culori ofera un plus de originalitate oricarui eveniment in cadrul careia predomina, mai ales ca este o culoare versatila ce poate fi imbinata cu numeroase alte culori.

 

Poveste purpurie incarcata cu simboluri

Datorita raritatii ei, purpuriul este o culoare nobila care simbolizeaza luxul si este asociata vesmintelor regesti pentru ca, in timpurile indepartate, doar persoanele din inaltele clase sociale isi permiteau sa se bucure de aceasta culoare, tocmai pentru faptul ca extragerea ei era un proces foarte complicat. De asemenea, este o culoare puternica, asociata Universului, magiei, creativitatii si puterilor supranaturale.

Purpuriul este o culoare vesela, care debordeaza de eleganta si stralucire, mai ales atunci cand, in cadrul unui eveniment, este abordata in nuante deschise si armonioase.

Purpuriu – o culoare neconventionala

Daca iti doresti cu adevarat o nunta unica, eleganta, misterioasa si sofisticata care sa reflecte o personalitate puternica, atunci “Povestea purpurie” este, fara doar si poate, tematica cea mai potrivita pentru tine.

Printr-o culoare atat de neconventionala iti poti exprima imaginatia si idealurile in cel mai creativ mod cu putinta. Poti jongla cu diferite nuante, sau poti imbina purpuriul cu alte elemente cromatice de exceptie pentru a-ti crea mediul mult visat pentru evenimentul tau.

Purpuriu cu accente romantice

In cadrul unui eveniment precum nunta, purpuriul poate fi culoare de baza, optandu-se pentru mai multe nuante, dar in acelasi timp se poate imbina armonios cu accente suave de alb sau ivoar, asa cum poti observa si in povestea pe care am conturat-o in aceste imagini.

Purpuriul imbraca armonios elementele centrale ale evenimentului, de la tesaturile care incadreaza ferestrele locului de poveste, pana la buchetele de flori, lumanari sau elemente centrale, indiferent de sezon.

Orhideea este vedeta povestii purpurii, aceasta fiind o floare regala, ce debordeaza de simplitate si eleganta si care poate transforma chiar si cel mai simplu aranjament floral intr-o adevarata feerie purpurie. Bineinteles, alaturi de orhidee, poti opta si pentru alte flori in functie de sezonalitate si disponibilitate, pe care le poti imbina creativ cu celelalte accesorii si elemente de decor.

Opteaza pentru tematica Poveste purpurie pentru a te bucura de un eveniment unic si cu adevarat incantator.

Locatie: Royal Horse

Decor floral: Nuova Idea

Papetarie: DecoMag

Fotografie: Fotonic

Candy bar: Nuova Idea

Accesorii decor: DecoMag

null

Purpuriu cu accente romantice

Purpuriul este, fara indoiala, cea mai interesanta culoare a curcubeului, iar in jurul acestei culori fascinante s-au creat de-a lungul anilor numeroase povesti.
Poveste purpurie
Don`t copy text!