fbpx

Decor Foto

Decor Foto Tematic
null

Momentele deosebite din viata ta merita fotografii pe masura, unice si pline de personalitate! Asa ca, ce ar fi sa iti oferi tie, dar mai ales invitatilor tai, un coltisor decorat asa cum iti doresti si unde vor fi surprinse cele mai frumoase amintiri din cadrul evenimentului tau?!

Organizarea unui colt foto, decorat in armonie cu tipul si cu tematica evenimentului, este o tendinta din ce in ce mai apreciata de catre cei care doresc sa aiba parte de un eveniment cu adevarat fabulos, care sa ramana pentru totdeauna in sufletele invitatilor, dar care in acelasi timp sa fie imprimat pe hartie intr-un mod cat se poate de creativ.

Hai sa cream impreuna decorul potrivit pentru un photo corner inedit in cadrul evenimentului tau. Spune-ne ce idei ai si noi dam viata sedintei foto printr-un decor inedit si accesorii simpatice si orginale cu care invitatii tai se vor distra pe cinste!

null

Alege ce ti se potriveste

Verifica lista de  servicii  si alege ce ti se potriveste!
Decoratiuni-florale

Decoratiuni florale

null

Decor foto

Evenimente corporate

Evenimente corporate

Decor-petrecere

Decor petrecere

Candy bar

Coltul dulce

Cadouri personalizate

Cadouri personalizate

null

Decor ceremonie

null

Pachete imprimare grafica

Servicii hostess

Servicii hostess

Pentru momente deosebite

Aici este locul unde gasesti tot ceea ce ai nevoie pentru a transforma orice eveniment din viata ta intr-o poveste unica si de neuitat.
Don`t copy text!