fbpx

Povestea celor doua cuvinte

Povestea celor doua cuvinte

Uneori ele sunt singurele care conteaza! Putem transmite atat de multe doar prin aceste doua cuvinte! Practic, putem transmite totul.
Atunci cand le rostesti, parca intregul Univers ti se contopeste intre buze si totul capata sens, viata devine mai frumoasa si sufletul ti se inalta spre cele mai inalte culmi. Si atunci cand le auzi, iti dai seama ce inseamna dragostea adevarata.

Unora le este prea usor sa le rosteasca, iar altora, din contra, le este prea greu. Despre ele s-au scris milioane de versuri, s-au cantat sute de melodii si s-au creat mii de povesti. Pe una dintre ele am creat-o chiar noi – „Povestea celor doua cuvinte”.

 

Invaluita in magie si multa dragoste, „Povestea celor doua cuvinte” este o tematica plina de farmec pe care am pus-o in scena cu mult drag si pe care am imbracat-o in cele mai calde culori, asemenea sufletelor celor care se iubesc neconditionat.
„Povestea celor doua cuvinte” este o tematica pe care am conturat-o in culori pastelate si pe care o recomandam cu drag celor care isi doresc sa aiba parte de un eveniment magic, original si plin de personalitate, unde fiecare element are propriul sau loc in Universul dragostei.

Un lucru este sigur: tematica „Povestea celor doua cuvinte” nu se va demoda niciodata pentru ca iubirea este mereu la moda! Mai mult decat atat, aceasta tematica se potriveste oricarui anotimp si fie ca este vara, toamna, primavara sau iarna, dragostea este cea care ne face mai buni si mai frumosi.
In cadrul acestui eveniment minunat iubirea a plutit in aer intr-un cadru idilic. Indiferent ce tema ai alege pentru evenimentul tau, lasa magia dragostei sa te invaluie in culori calde si pastelate, intr-o atmosfera deosebita pe care o poti contura cu decoratiuni inedite, realizate dupa bunul tau plac si care iti reflecta cel mai bine trairile si emotiile.

Locatie: Complex Mija Parc

Decor floral: Nuova Idea

Papetarie: DecoMag

Fotografie: Fotonic

Candy bar: Nuova Idea

Accesorii decor: DecoMag

null

Afla cele doua cuvinte?

Povestea celor doua cuvinte nu se va demoda niciodata pentru ca iubirea este mereu la moda.
Povestea celor doua cuvinte
Don`t copy text!