fbpx

Concept deco

Concept deco

null

Decoruri unicat

Uneori, ideile se transforma in evenimente de neuitat pentru ca in spatele fiecarui eveniment deosebit se ascunde o idee, o viziune alimentata de creativitate si culoare care se transforma usor, usor intr-un concept deco.
Decorul conceptual este mai mult decat o simpla insiruire de aranjamente si se imbina creativ cu celelalte arte si chiar el insusi poate fi ridicat la statutul de arta.

Si pentru ca am ridicat decorul la rangul de arta, pentru evenimente deosebite am creat decoruri speciale, unice, armonios unite sub mantia creativa a unui concept plin de originalitate.
Un concept deco este caracterizat din plin de simboluri, motive si metafore vizuale care se imbina in cel mai creativ mod cu putinta. El iese intotdeauna din tipare si nu se supune normelor, ci doar frumosului pe care il reprezinta. Un concept poate fi creat in jurul unui simbol, al unei culori, al unei tematici, al unui element din natura, al unei sarbatori, al unei melodii, al unui eveniment, al unei persoane sau al unei opere de arta. Este importat ca un concept deco sa fie interesant si atent rafinat, sa fie elegant, sa fie sofisticat si sa iasa din anonimat, din acea linie a obisnuitului.
Imbracam orice idee intr-un concept unic, personalizat in functie de evenimentul pe care trebuie sa il insoteasca. De-a lungul timpului, am transformat locuri anoste in scene de poveste si am dat viata unor elemente care mai de care mai neobisnuite.
Ai o idee sau vizualizezi modul in care ai vrea sa arate evenimentul pe care il organizezi? Acesta este primul pas in crearea unui concept deco potrivit pentru evenimentul tau. Impreuna vom alege cele mai bune idei, le vom contura intr-un concept deco potrivit si le vom transforma intr-o poveste de neuitat.

null

Nunta cu tema Vama Veche?

Sa nu uitati nicicand de inimile voastre si de acea zi de vara in care ati aflat ce este dragostea!
Concept deco
Don`t copy text!