fbpx

Ține cont de aceste sfaturi pentru o aniversare perfectă

Ține cont de aceste sfaturi pentru o aniversare perfectă

Încă din vremuri îndepăratate, ziua de naștere a fost (și încă este) un motiv de bucurie și de petrecere. Astfel, cu fiecare an care trece, îți dorești ca petrecerea organizată cu ocazia aniversării tale să fie unică, plină de originalitate și să îți reflecte pe deplin personalitatea. Cu toate acestea, există câteva momente în care îți dorești ca petrecerea ta să fie mai deosebită decât de obicei, cum ar fi petrecerile de majorat, cele în care „schimbi prefixul” și vrei să petreci cum se cuvine, într-o atmosferă deosebită cu un decor special. Și pentru a avea parte de o petrecere ca la carte, îți oferim câteva sfaturi pentru a avea o aniversare perfectă:

  • Planifică din timp. Stabilește când vrei să îți organizezi petrecerea pentru a avea suficient timp să stabilești lista cu invitați și să organizezi totul așa cum îți dorești.
  • Alege o tematică. Evenimentele organziate pe baza unei tematici sunt întotdeauna mai spectaculoase așa că, dacă îți dorești să ai o amintire deosebită legată de aniversarea ta și vrei ca și invitații tăi să se distreze pe cinste, alege o tematică unică.
  • Creează invitații. Probabil ai primit invitații doar pentru nunți și botezuri, dar să știi că dacă vei crea invitații inedite și pentru aniversarea ta, impactul va fi mult mai special, iar invitații tăi vor fi mai impresionați decât dacă i-ai invita prin telefon.
  • Pregătește momente speciale. Organizează momente deosebite pentru invitații tăi pentru a te asigura că aceștia nu se vor plictisi. Momentele de karaoke sau dans vor fi cu siguranță memorabile dacă vor fi îmbrăcate într-o astfel de poveste.
  • Pregătește surprize dulci. Un candy bar va avea cu siguranță succes în cadrul oricărei petreceri aniversare și se va integra perfect în întregul decor.

candy

  • Alege un decor special. Pentru o aniversare deosebită este important să creezi și o atmosferă aparte, într-un decor armonios.

La începutul acestui an, Mara și-a organizat petrecerea de majorat alături de noi și iată ce ne-a scris:

majorat

Tu cum crezi că arată aniversarea perfectă?

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!