fbpx

Ce delicii să alegi pentru un candy bar de efect?

Ce delicii să alegi pentru un candy bar de efect?

Iubim candy barurile și cu siguranță și invitații la evenimentul tău le vor adora, indiferent dacă vorbim despre o nuntă sau un botez. Ba chiar aceste surprize dulci și sofisticate pot fi integrate cu succes și în cadrul unui eveniment corporate pentru că, să fim serioși, toată lumea iubește dulciurile!

Și pentru că avem ceva experiență cu delicioasele candy baruri, îți vom oferi câteva sugestii pentru alegerea unor delicii de efect pentru un candy bar reușit.

  • Prăjiturele asortate – bucățelele delicioase din prăjiturile asortate sunt, probabil, cea mai simplă alegere pentru un candy bar care cu siguranță va satisface toate gusturile pofticioșilor de la evenimentul tău.

  • Brioșe – hmmm, sunt delicioase, iar în jurul lor s-a creat o adevărată cultură, ele fiind nelipsite din cadrul unei mese festive reușite. Pot fi personalizate în fel și chip, atât în ceea ce privește aspectul, cât mai ales în privința gustului.

  • Mini-tarte – toată lumea le iubește! Sunt delicioase și răcoritoare.

  • Mousse-ul de ciocolată – cu acest deliciu plin de eleganță este imposibil să dai greș, mai ales dacă îl transformi într-o adevărată operă de artă culinară combinând aromele.

  • Cakepops – au un aspect fantastic, sunt vesele și delicioase. Practic, prăjiturile pe băț sunt o apariție de gală în interiorul unui candy bar.

  • Fructele – fructele, fie servite ca atare, fie în diverse combinații, sunt obligatorii pentru un candy bar delicios și sănătos.

  • Macarons– rezistă eroic peste timp și încântă pe oricine cu dulceața și aroma lor.

Ce alte delicii dulci ai alege pentru candy barul evenimentului tău?

Îți stăm la dispoziție cu idei vesele și gustoase pentru un candy bar perfect pentru orice eveniment!

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!