fbpx

3 Buchete de mireasă ideale pentru toamnă

3 Buchete de mireasă ideale pentru toamnă

Iubim toamna! Este un anotimp în care emoțiile ating o intensitate maximă, iar sentimentele se îmbină armonios cu toate aceste culori calde care ne încântă simțurile. Așa că, luăm o gură de aer rece, ne inspirăm din natură și construim în continuare povești pline de farmec pentru evenimente deosebite.

Nunțile de toamnă au ceva aparte și sunt mult mai romantice. Culorile devin mai aprinse, uneori pentru a intra în contrast cu vremea mohorâtă, alteori pentru a epata iarna care își anunță prezența. Iar florile de toamnă sunt cu adevărat spectaculoase și ne inspiră să realizăm decorațiuni fascinante prin formă și culoare.

Din multitudinea de buchete pe care le-am realizat de-a lungul activității noastre, am ales trei variante ideale pentru o nuntă de toamnă.

Aranjamentele florale de toamnă debordează de culoare. Ele sunt inedite nu doar datorită îmbinărilor creative de culori tomnatice, dar și datorită alăturărilor inedite de elemente alese și în funcție de tematica evenimentului. Astfel, în acest anotimp magnific, florile se îmbină armonios cu frunzele pictate de vreme, cu ghinde, nuci, măceșe, crenguțe uscate, spice de grâu, conuri de brad, fructe și legume de sezon și lista poate continua în funcție de ce vă dictează imaginația.

Probabil vă întrebați care sunt cele mai apreciate flori de toamnă. Fiecare floare din acest sezon are farmecul său. Dalia, gerbera, gardenia, trandafirul și anemona sunt cele mai apreciate flori ale acestui sezon.

Iată buchetele pe care noi le-am creat:

Culorile calde ale toamnei se armonizează perfect în prezența trandafirilor albi.

Buchet de toamna

Armonie cromatică ce ne duce cu gândul la o poveste de toamnă.

Buchet mireasa toamna

Trandafirii sunt întotdeauna o alegere reușită pentru un eveniment de toamnă.

Buchet trandafiri mireasa

Cum arată buchetul de mireasă ideal pentru toamnă în viziunea voastră?

Comentarii 2

 1. Avatar
  autor Iuliana Prodan postat noiembrie 8th 2015. 10:01 pm Raspunde

  Nici două luni trecut-au și tot resimtim emoția nunții, când tot ce ne doream era un zâmbet la final. Am incercat, ca mulți alții înaintea noastră, să facem totul singuri. Ne-am înșelat! Aveam nevoie de un sprijin, de un sfat și de idei profesioniste! Norocul și soarta s-au unit…. și ne-au scos in cale doi oameni minunați, care s-au implicat ca și cand momentul era al lor, Mona și Nicu. Ne-am regăsit liniștea, simțind că totul va decurge așa cum ne doream. Acum, rememorând, știm ca așa a și fost. Laudele sunt de prisos, ei o fac din plăcere și cu multă pasiune. Am fost de-a dreptul fericiți când am văzut buchetarele și aranjamentele din sală. Un vis transpus in realitate de cei doi artizani, cu mult gust și dedicare, însă, nota finală, a fost dată de zâmbetele de pe chipurile invitatilor noștrii. Am dăruit cu drag, până la ultimul, aranjamentele florale, frânturi ale muncii lor. Nu a fost doar o colaborare, am simțit că am primit ajutorul unor prieteni când aveam cel mai mult nevoie. Tocmai de aceea, oricând avem ocazia, îi recomandăm cu drag. Vă mulțumim din suflet, Iuliana & Dan.

  • Avatar
   autor Nuova Idea postat noiembrie 9th 2015. 9:50 am Raspunde

   Mulțumim pentru cuvintele minunate!

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!