fbpx

18 Momente din cadrul evenimentului tău pe care să le imortalizezi

18 Momente din cadrul evenimentului tău pe care să le imortalizezi

Atunci când îți organizezi evenimentul, cu siguranță îți dorești ca toate momentele importante să fie imortalizate. Și dacă te întrebi care sunt momentele importante… ei bine, cam toate! Înainte de a discuta cu fotograful evenimentului tău despre momentele importante pe care le dorești imortalizate în fotografii prețioase, iată câteva idei care cu siguranță îți vor fi de ajutor!

 1. Rochia de mireasă – cu siguranță vei avea sute de fotografii cu tine îmbrăcată în rochia de mireasă, dar încearcă să organizezi o ședință foto în care aceasta să fie prsonajul principal și în cadrul căreia fotograful să îi surprindă frumusețea detaliilor.
 2. Accesoriile miresei și ale mirelui – ca și în cazul rochiei, accesoriile joacă un rol important. Și când spunem accesorii ne referim la voal, pantofi, bijuterii, poșetă, butoni, cravată/papion. Fotografiile vor fi foarte interesante dacă accesoriile vor fi încadrate într-o poveste interesantă.
 3. Buchetul de mireasă – probabil cel mai important accesoriu al oricărei mirese, buchetul de mireasă te va ajuta să îți amintești în detaliu, chiar și peste ani, cele mai mici detalii ale evenimentului tău.buchetul
 4. Verighetele – ele simbolizează întregul ritual, așa că merită o atenție sporită. Iar fotografierea acestora este și practică în cazul în care unul dintre voi rătăcește verigheta și va dori să creeze o replică a acesteia.
 5. Invitațiile, cardurile de masă, plicurile – toate acestea, puse în scenă la locul evenimentului, merită o atenție sporită. Fotografiile îți vor stârni sentimente plăcute peste ani și ani.detalii
 6. Mărturii – darurile simpatice pe care le oferi invitaților tăi merită și ele o mică ședință foto.
 7. Decorul – nu uita să îi spui fotografului să surprindă micile elemente ce compun decorul sălii unde va avea loc ptrecerea ta.
 8. Prima întâlnire dintre mire și mireasă – un moment plin de iubire și emoții, priviri drăgăstoase, lacrimi de bucurie, toate aceste emoții merită să fie surprinse pe peliculă.
 9. Domnișoarele de onoare – merită o poveste specială, iar o ședință foto cu acestea este întotdeauna plină de emoții și zâmbete. Mai mult decât atât, o privire de ansamblu asupra domnișoarelor de onoare îți va permite să vezi mai târziu ceea ce nu ai văzut în timp ce erai la altar.
 10. Cavalerii de onoare – la fel ca și domnișoarele de onoare și cavalerii de onoare merită o ședință foto specială.
 11. Primul dans – emoțiile mari din timpul acestui moment pot fi imortalizate pentru ca tu să le poți retrăi ori de câte ori vei dori.
 12. Alături de familie – fiecare familie este unică și specială, așa că o ședință foto în care membrii familiei sunt surprinși în ipostaze unice și foarte naturale trebuie să se regăsească pe lista de momente de imortalizat pentru evenimentul tău.
 13. Prietenul necuvântător – câinele tău nu ar trebui să lipsească de la un eveniment atât de important așa că merită o atenție sporită și o ședință foto unică.
 14. Tradițiile – tradițiile și obiceiurile nupțiale adaugă un plus de culoare oricărui eveniment, așa că nu ezita să îi transmiți fotografului tău să surprindă aceste momente.
 15. Invitații – ipostazele naturale ale invitaților tăi pe tot parcursul evenimentului tău te vor umple de emoții și îți vor arăta aspecte pe care cu siguranță nu ai fi avut cum să le surprinzi în timpul evenimentului.
 16. Candy barul – dacă organizezi un candy bar pentru invitații tăi, cu siguranță pastelul de arome și culori va merita o ședință foto plină de originalitate.
 17. Tortul – este un simbol de maximă importanță pentru orice eveniment, așa că păstrează-i amintirea într-un album unic.
 18. Deliciile culinare – un meniu spectaculos va fi întotdeauna un subiect interesant pentru orice fotograf, iar dacă vei surprinde și meniul în fotografiile evenimentului tău, povestea va fi completa.

Ce alte momente importante ale evenimentului tău ai vrea să imortalizezi?

Comentarii 1

 1. autor 42 De idei pentru fotografii de nuntă de neuitat – Nuova Idea postat iunie 9th 2016. 10:49 am Raspunde

  […] pe care trebuie să le imortalizezi în cadrul evenimentului tău ți-am mai povestit și în acest articol. Iată ca a venit timpul să completăm lista cu idei de fotografii creative și personalitate care […]

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!