fbpx

Decorațiuni de nuntă pe care le poți folosi și după eveniment

Decorațiuni de nuntă pe care le poți folosi și după eveniment

Una dintre cele mai frumoase părți ale organizării unui eveniment este alegerea decorațiunilor specifice. În același timp, acest pas este și unul costisitor și pentru care trebuie să investești mult timp. Însă partea interesantă este că, după marele eveniment, poți refolosi decorațiunile alese pentru ziua cea mare și le poți transforma în decorațiuni pentru casa ta. Iată câteva exemple creative:

  • Decorațiunilior florale le poți găsi loc în casă și cu siguranță te vor încânta cu prezența lor câteva zile bune. Dacă numărul lor este prea mare, le poți împărți cu invitații.
  • Dacă ai optat pentru o colivie decorativă, o poți folosi pentru a „găzdui” o plantă suculentă. Rezultatul va fi unul deosebit și poate fi folosit atât ca decor pentru interior, cât și ca decor pentru terasă grădină.
  • Lampioane de hârtie – dacă ai optat pentru un eveniment cu aer rustic și ai avut astfel de elemente decorative, le poți refolosi pentru a-ți lumina grădina într-un mod plăcut în serile calde de vară.
  • Lumânările decorative pe care le-ai folosit pentru marele eveniment le poți integra în decorul locuinței tale sau al terasei. Le poți folosi în cadrul cinelor romantice sau chiar și în cadrul cinelor în familie sau alături de prieteni.
  • Dacă ai optat pentru un decor cu rame foto, atunci acestea cu siguranță își vor găsi locul pe un perete al locuinței, după ce vei crea un colaj minunat cu fotografiile tale de căsătorie. Rezultatul va fi deosebit.
  • Tabla decorativă – dacă ai optat pentru un asemenea accesoriu și acum ai o tablă pe care habar nu ai ce să scrii, o poți refolosi în bucătărie pentru a scrie o rețetă, lista de cumpărături sau pur și simplu pentru a scrie un mesaj drăguț pentru soțul tău în fiecare dimineață.

Tu ce decorațiuni ai vrea să reutilizezi după ziua cea mare?

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!