fbpx

4 Motive pentru a opta pentru o nuntă cu tematica aromă de cafea

4 Motive pentru a opta pentru o nuntă cu tematica aromă de cafea

Cine nu iubește cafeaua? Cu siguranță, chiar și persoanele care nu sunt băutoare înfocate de cafea îi adoră aroma și gustă cu plăcere orice deliciu provenit din elixirul creativității. Cafeaua a trecut de mult timp de aria culinară și în jurul licorii dătătoare de energie s-a creat o adevărată cultură. Ba mai mult decât atât, cafeaua a devenit o prezență aromată în cadrul evenimentelor si reprezintă laitmotivul nunților cu tematica aromă de cafea.

Dacă încă nu te-ai hotărât asupra tematicii pentru evenimentul tău, venim cu o sugestie aromată și plină de energie, special pentru tine. Iată patru motive pentru a opta pentru nunta cu tematica aromă de cafea.

  1. Cafeaua este cea mai populară licoare! Este un simbol al creativității și al enrgiei, iar culorile din jurul său sunt versatile și se pot potrivi oricărui eveniment. Cafeaua stimulează nu doar creativitatea, ci și spiritul de socializare. Te scapă de inhibiții și transformă orice conversație într-o experiență plăcută. De ce să nu îți transformi întregul eveniment într-o experiență plăcută?
  2. Culorile sunt plăcute! Culorile derivate din cafea sunt naturale, calde și extrem de plăcute. Nuanțele de bej, maro, crem alături de accentele pastelate pot crea un decor deosebit pentru evenimentul tău.
  3. Poți folosi cafeaua în realizarea decorului! Boabele de cafea pot fi un element de efect în decorul de nuntă și poți realiza chiar tu numeroase accesorii handmade, de la invitații personalizate și elemente centrale, până la decoruri florale și mărturii cu aromă de cafea.
  4. Poți organiza un coffee-bar! Cafeaua nu trebuie să lipsească de la niciun eveniment pentru că ea este cea care oferă invitaților energia de care au nevoie atunci când e trecut de miezul nopții, cântările sunt în toi, însă lampa cu energie pare să pâlpâie. Imaginează-ți cum ar fi ca invitații tăi să deguste cele mai delicioase specialități din cafea? Cu siguranță ar fi mai mult decât încântați de un coffee-bar alături de un bufet dulce care să îi alimenteze cu energia aromată.

Află mai multe despre tematica aroma de cafea!

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!