fbpx

5 Idei pentru o nuntă pastel

5 Idei pentru o nuntă pastel

Tematica pastel este una dintre cele mai interesante, cele mai versatile dar și cele mai populare tematici pentru nuntă și până în acest moment NuovaIdea a reușit să îmbrace în culoare numeroase evenimente spre bucuria celor care au ales să își organizeze nunta alături de noi.

colaj

Adaugă un strop de culoare și un aer proaspăt și plin de originalitate evenimentului tău și conturează-ți povestea prin culori calde și parfumate într-o atmosferă plină de strălucire, eleganță și rafinament.

De ce să îți organizezi o nuntă cu tematica pastel

Pentru că este primăvară și culorile calde ne-au invadat sufletele, venim în întâmpinarea ta cu sfaturi și idei inedinte pentru organizarea unei nunți cu tematica pastel, nu înainte de a vă oferi câteva motive întemeiate pentru a alege această tematică fabuloasă pentru evenimentul tău.

  • Este romantică – accentul este pus pe simplitate, rafinament și simplitate.
  • Culorile și elementele unui decor pastel sunt într-o armonie deplină.
  • Pastelurile sunt versatile, pot fi incluse cu ușurință în decor, dar și în vestimentație.
  • Această tematică poate fi abordată în orice anotimp, atât pentru evenimentele organizate în interior, cât și pentru evenimentele organizate în aer liber.

5 Idei pentru o nuntă cu tematica pastel

  1. Alege o temă de culoare! Înainte de a începe organizarea evenimentului tău, alege paleta de culori care să dicteze pașii următori.
  2. Optează pentru o rochie de mireasă pastelată! Cu siguranță te vei integra mult mai bine în povestea parfumată a nunții tale cu accente pastelate dacă vei opta pentru o rochie de mireasă într-o culoare inedită. Este valabil și pentru domnișoarele de onoare care pot opta pentru rochițe în culori pastelate, care să respecte paleta cromatică aleasă. În acest caz, poți opta pentru roochia albă de mireasă.
  3. Pune accentul pe elementele florale! Chiar dacă, în general, florile sunt cele mai importante elemente ale unui eveniment, în acest caz este important să acorzi o mai mare importanță decorațiunilor florale pentru a crea o atmosferă deosebită, liniștită și plină de romantism.
  4. Inspiră-te din natură! Optează pentru elemente decorative inspirate de natură. Pe lângă flori, poți folosi și alte elemente, cum ar fi crenguțe de copac, spice de grâu, fire de levănțică.
  5. Un răsfăț dulce – pastelat! Candy bar-ul este un element cheie pentru o nuntă pentru care ai ales această tematică. Fursecuri, brioșe și prăjiturele macarons colorate, toate acestea alături de un decor floral deosebit și coșuletele cu fructe, vor îmbrăca evenimentul tău într-un aer boem, plin de romantism.

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Functie inactiva!