fbpx

4 Accesorii inedite pentru o nuntă de vară

4 Accesorii inedite pentru o nuntă de vară

Vara este anotimpul în care au loc cele mai multe nunți. În același timp este și cel mai creativ sezon pentru că vara este anotimpul florilor și al culorilor, dar și al accesoriilor creative. Iată care sunt cele mai inspirate accesorii speciale pentru nunta ta, în această vară.

Cufărul comorilor

Un simbol cu tradiție și istorie, care te duce imediat cu gândul la mările tropicale, la comori și la poveștie cu pirați. Un obiect de mobilier pe care mulți îl consideră demodat, cufărul poate fi un accesoriu de efect pentru nunta ta, mai ales dacă optezi pentru o tematică de sezon.

Stălpii decorativi

Aceste accesorii deosebite te duc imediat cu gândul la somptuoasele petreceri romane. Stâlpii decorativi pot fi utilizați pentru a încadra sau a delimita spațiile, aceștia oferind un aer boem, plin de eleganță și rafinament întregului decor. Bineînțeles, aranjamentele florale completează perfect frumusețea stâlpilor decorativi.

Coliviile vesele

Colivia este un element romantic care își face loc din ce în ce mai mult în cadrul decorurilor de evenimente. Desi starneste controverse din cauza simbolurilor multiple colivia este un element decorativ interesant. Atrage întotdeauna privirile, mai ales dacă este acompaniată de elemente florale puternice. Este un accesoriu potrivit pentru o nuntă retro, chic, fiind ideală și pentru decorurile în aer liber.

Coșulețele cu flori

Fie că ai ales o tematică rustică, vintage sau shabby chic, coșulețele cu flori sunt un accesoriu inedit, plin de farmec și culoare și vor încânta privirile tuturor, indiferent dacă le folosești ca elemente decorative centrale, pe mesele invitaților sau le integrezi în întregul decor.

Tu ce accesorii creative ți-ai ales pentru evenimentul tău?

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *