fbpx

Povestea celor două cuvinte

Povestea celor două cuvinte

Uneori, cele două cuvinte sunt tot ceea ce contează, sunt ca semnul de punctuație de la sfârșitul unei propoziții, ca sarea și piperul pentru o mâncare delicioasă. Prin cele două cuvinte poți transmite atât de multe lucruri… practic, poți transmite totul și atunci când le rostești, întregul Univers capătă alt sens.

Ei bine, lăsăm gândurile filosofice pentru mai târziu pentru că vrem să vă prezentăm unul dintre cele mai inedite evenimente pe care le-am organizat anul acesta – „Cele două cuvinte”, o nuntă plină de originalitate, iubire și culoare.

Am conturat evenimentul în nuanțe pastelate, iar galbenul a dominat prin strălucirea sa și prin simbolistica puternică. Ca o mică paranteză, galbenul este una dintre cele mai luminoase culori și ne întâmpină din plin la orice pas din natură: este culoarea lămâilor, a narciselor, a gălbenușului de ou.

Încă din cele mai vechi timpuri și în aproape toate culturile lumii, galbenul simbolizează fericire și căldură, dar și curaj și creativitate.

Galbenul este culoarea cea mai potrivită pentru a crea o atmosferă plină de energie și entuziasm, care să inducă invitaților o stare de bine și să îi îndemne să socializeze.

În regatul florilor, cala a fost vedeta evenimentului. Cala este o floare care debordează de eleganță, este o floarea maiestuoasă care simbolizeaă puritatea. Ea a fost înconjurată de clasicul trandafir, un simbol etern al iubirii.

Ne bucurăm nespus că am avut onoarea de a pune în scenă un eveniment atât de frumos, plin de simboluri, de emoție și de iubire.

„Povestea celor două cuvinte” este o tematică ce se potrivește oricui vrea să aibă parte de un eveniment desoebit, plin de emoții, unde iubirea plutește în aer. Este o tematică versatilă pe care o putem personaliza în funcție de propriile tale idei.

Când cuvintele pălesc, lăsăm fotografiile să vorbească. Mai multe imagini și informații despre această tematică veți descoperi aici.

 

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!