fbpx

9 Sfaturi pentru organizarea unui eveniment corporate

9 Sfaturi pentru organizarea unui eveniment corporate

După cum probabil știi, în catalogul nostru de servicii se află și evenimente corporate pe care le însuflețim cu idei originale și le transformăm în petreceri pline de eleganță și rafinament.

Dacă te afli în poziția de a organiza un eveniment pentru firma pe care o conduci sau de care te ocupi, cu siguranță știi ce presupune acest lucru: multe persoane ar spune „multă bătaie de cap”. Ei bine, iată că venim în ajutorul tău cu 9 sfaturi utile care îți vor fi de folos în organizarea unui eveniment corporate ca la carte.

  1. Înainte de toate, stabilește care este scopul evenimentului pe care îl orgnaizezi și care este audiența. Este un eveniment de rebranding, de sărbătorire a unei promovări, de aniversare? Ține cont de scopul petrecerii corporate pentru ca doar în acest fel invitații se vor simți bine.
  2. Stabilește bugetul. Aceasta este una dintre cele mai importante etape ale organizării unui eveniment, indiferent de tipul și obiectivul acestuia.
  3. Setează-ți anumite obiective legate de desfășurarea evenimentului. Astfel îți va fi mult mai ușor să iei anumite decizii.
  4. Creează-ți o strategie clară și pune la punct toate etapele pe care trebuie să le îndeplinești până în ziua marelui eveniment. Pentru a-ți fi și mai simplu, imaginează-ți evenimentul perfect și abia apoi setează deadline-uri pentru fiecare task pe care îl ai de îndeplinit.
  5. Alege cu atenție locația unde se va desfășura evenimentul tău, în funcție de scopul evenimentului și de numărul de invitați.
  6. Alege o tematică pentru evenimentul tău. Chiar dacă vorbim despre un eveniment corporate, poți alege o tematică originală și plină de creativitate care va scoate din anonimat un eveniment atât de serios și care te va ajuta să creezi o atmosferă mult mai plăcută și mai prietenoasă, pe placul tuturor invitaților.
  7. Nu uita de flori! Florile sunt acele elemente care transformă ca prin minune orice spațiu. Ele oferă eleganță și personalitate unei săli de eveniment și creează o atmosferă plăcută și prietenoasă.
  8. Organizează un candy/fruit bar. Cu fructele și dulciurile nu ai cum să dai greș, nici măcar în cadrul unui eveniment corporate.
  9. Stabilește programul evenimentului. Astfel, îți va fi mai ușor să îl organizezi, iar invitații vor fi și ei încântați să cunoscă programul în detaliu.

Urmează aceste sfaturi pentru a organiza un eveniment așa cum îți dorești. Dacă ai nevoie de ajutor, știi unde găsești cele mai inspirate idei.

sursa foto:unsplash.com

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!