fbpx

Ce informații despre nuntă nu ar trebui să apară pe rețelele de socializare

Ce informații despre nuntă nu ar trebui să apară pe rețelele de socializare

Rețelele de socializare ne îndeamnă să postăm tot felul de evenimente, chiar fără să ne dăm seama că unele informații ar fi bine să rămână private. Acesta este și cazul planificării unui eveniment de o mare importanță cum este o nuntă. Miresele sunt tentate să posteze tot felul de informații, de aceea, în rândurile care urmează, vom oferi câteva sfaturi despre ce informații legate de nuntă nu ar trebui să apară în mediul online.

  • Logodna – cu siguranță a fost un moment emoționant pentru amândoi, iar tentația să împărtășești bucuria momentului cu toți prietenii tăi de pe Facebook este foarte mare. Însă, încearcă să păstrezi puțin mister și înainte de toate, anunță-i personal pe cei dragi despre marele eveniment. Imaginează-ți cum s-ar simți sora ta, prietena cea mai bună sau părinții dacă ar afla de pe Facebook că tu te-ai logodit.
  • Invitații la nuntă – deși pare ușor să folosești mediul online pentru a-ți invita cunoscuții la nuntă, nu este deloc potrivit să faci acest lucru pentru că este lipsit de personalitate și originalitate. Mai mult decât atât, nu îi ruga pe invitații tăi să îți trimită pe Facebook confirmarea prezenței la eveniment.
  • Domnișoara de onoare – nu îi propune celei mai bune prietene să îți fie domnișoară de onoare printr-un mesaj pe Facebook. Personalizează momentul pe cât posibil și fă-o pe domnișoara ta de onoare să se simtă specială și apreciată.
  • De îndată ce te-ai logodit nu începe să postezi texte și imagini motivaționale despre dragoste și despre cât de mult îl iubești pe cel de lângă tine. Păstrează aceste informații doar pentru voi.
  • Fotografii cu rochia de mireasă – ți-ai ales rochia de mireasă? Atunci ține fotografiile doar pentru tine și așteaptă ziua cea mare pentru a o etala și pentru a-i surprinde pe invitații tăi, dar mai ales pe alesul tău, cu frumusețea ta.

Ce poți posta pe rețelele de socializare

  • Informații și fotografii despre logodnă, dar după ce ai dat vestea cea mare în mod personal rudelor și prietenilor apropiați.
  • Poze de la sesiunea foto „Save the Date”. În acest fel anunți într-un mod interesant și creativ ziua în care va avea loc nunta ta.
  • Poți crea un grup privat pentru tine și domnișoarele de onoare unde puteți împărtăși idei și informații despre eveniment.

Ce părere ai despre aceste reguli de etichetă? Le respecți?  

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!