fbpx

Cele mai frecvente greseli in alegerea florilor de nuntă

Cele mai frecvente greseli in alegerea florilor de nuntă

Alegerea florilor pentru nuntă este un pas foarte important. Din dorința ca totul să fie perfect, uneori se pot strecura anumite greșeli.

Iată care sunt cele mai frecvente greșeli în alegerea florilor de nuntă și cum le poți evita

  1. Nu ții cont de tematica evenimentului – multe cupluri au tendința să aleagă o anumită tematică pentru evenimentul lor, însă când vine vorba de alegerea florilor nu țin cont și de acest aspect. Este bine de știut că, atunci când alegi florile pentru evenimentul tău, este indicat să ții cont de tematică, dar și de locația în care acesta va fi organizat.
  2. Nu ții cont de anotimpul în care îți organizezi nunta – acesta este unul dintre cele mai importante aspecte de care ar fi indicat să ții cont atunci când îți organizezi evenimentul. Chiar dacă ai anumite preferințe, alegerea florilor care nu sunt caracteristice sezonului în care tu îți organizezi nunta, va atrage de la sine costuri mai mari, dar și riscul ca integritatea aranjamentelor florale să fie afectată din cauza condițiilor neprielnice.
  3. Nu discuți din timp cu organizatorul evenimentului tău – stabilirea bugetului pentru florile de eveniment și discuțiile cu organizatorul trebuie să se numere printre primii pași pe care îi vei face. În acest fel, vei putea fi mai flexibilă în alegerea florilor și în conceperea aranjamentelor.
  4. Alegi flori mult prea parfumate – deși pare interesant să optezi pentru flori cu un miros puternic care vor învălui întreaga atmosferă, s-ar putea ca invitații tăi să nu fie plăcut surprinși de acest aspect, mai ales dacă suferă de anumite alergii. Dacă, totuși, îți dorești flori parfumate, păstrează-le doar pentru buchetul de mireasă.
  5. Optezi pentru un buchet de mireasă prea mare – cu siguranță îți dorești ca buchetul tău să epateze prin frumusețe și multe mirese sunt de părere că, un buchet mai mare, va ieși mai bine în evidență. În realitate, buchetul trebuie să corespundă nu doar tematicii alese, ci mai ales garderobei și staturii tale pentru că, dacă ești mai scundă, un buchet mare nu te va va avantaja deloc.
  6. Nu te gândești să refolosești decorațiunile florale după eveniment – gândește-te că florile pentru evenimentul tău sunt o investiție foarte mare și tocmai de aceea ar fi bine să regândești rolul decorațiunilor la sfârșitul evenimentului. De exemplu, le poți oferi în dar celor dragi, la plecare.

Cum eviți toate aceste greșeli?

Apelează din timp la un specialist în organizarea evenimentelor și setează alături de acesta un buget realist dedicat florilor pentru nunta ta.

Și cum părerea clienților noștri contează cel mai mult, iată ce a spus Bianca la 2 luni de la evenimentul său:

„La aproape 2 luni de la marele eveniment din viața mea (atât de mare în cât am declarat ca dacă as fi știu ce mă așteaptă m-as fi gândit de 10 ori înainte), pot spune cu tărie ca partea de organizare și execuție aranjamente florale a fost the best.”

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!