fbpx

5 Pași pentru a organiza o nuntă care să te reprezinte

5 Pași pentru a organiza o nuntă care să te reprezinte

Să creezi de la 0 un eveniment sau mai bine spus cel mai important eeniment din viața ta, nunta, ți se poate părea de-a dreptul copleșitor. De fapt, chiar așa și este. Cu toate acestea, evenimentul la care întotdeauna ai visat trebuie să te reprezinte pe deplin și să fie în ton cu cel mai important lucru: personalitatea ta. Îți poți organiza în 5 pași nunta care să te reprezinte.

  1. Scrie-ți toate ideile și viziunea de ansamblu asupra evenimentului tău. Cum vezi tu ziua cea mare? Picteaz-o în cuvinte, sau chiar în culori. Scrie toate ideile care îți trec prin minte și chiar desenează modul în care ai vrea să arate rochia ta de mireasă, invitațiile, decorațiunile și alte elemente ale evenimentului tău.
  2. Caută inspirație! Citește site-urile și revistele de profil, salvează idei pe Pinterest și interpretează totul în stilul tău personal.
  3. Alege-ți un motiv care să te reprezinte și transpune-l în cadrul evenimentului tău. Motivul poate fi o culoare, o formă, animalul preferat. Integrează subtil simbolul tău preferat și oferă personalitate evenimentului.
  4. Culorile reprezintă elementul care creează unitate. Dacă ai o culoare preferată acesta ar trebui să fie punctul de plecare spre organizarea unui eveniment plin de personalitate. Alături de culori, gândește-te și la o tematică ce ar putea spune cel mai bine povestea ta de dragoste.
  5. Nu uita – tu dai tonul! Modul în care îți organizezi evenimentul va influența întreaga atmosferă a evenimentului tău.

Sfatul nostru: nu ține cont de tot ce este la modă, ci adaugă personalitate evenimentului tău pentru a-l face special și cu adevărat memorabil. Toate evenimentele pe care le-am organizat până în acest moment au debordat de personalitate și originalitate și ne bucurăm nespus că am putut pune în scenă cele mai frumoase povești.

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!