fbpx

5 Lucruri pe care le iubim la nunta cu tematica „Domnițe și cavaleri”

5 Lucruri pe care le iubim la nunta cu tematica „Domnițe și cavaleri”

Una dintre cele mai fascinante tematici de eveniment este „Domnițe și cavaleri”, inspirată de poveștile medievale. Este o tematică deosebită, plină de originalitate și personalitate, ce poate fi abordată cu ușurință în cadrul unui eveniment de vară. Există câteva aspecte pentru care nunta cu tematică medievală este atât de iubită, aspecte despre care vă vom povesti în rândurile de mai jos:

1. Este romantică și personală – romantismul este oarecum sinonim cu medievalul, de aceea această tematică este una atât de specială, plină de simboluri ale iubirii. Mai mult decât atât, fiecare cuplu se poate inspira din tradițiile îndepărtate pe care le poate păstra și reinventa în stil modern, astfel încât rezultatul să fie un eveniment deosebit, ce va rămâne mereu întipărit în sufletele lor și ale invitaților.

2. Culorile îndrăznețe – în vremurile îndepărtate, miresele iubeau culorile aprinse, fapt pentru care, dacă dorești să imprimi nunții tale un aer vesel, care să aducă aminte de misterul vremurilor îndepărtate, poți opta pentru o rochie de mireasă în culori îndrăznețe.

rochie de mireasa3. Decorațiuni florale magice – florile jucau un rol crucial în ceremoniile și petrecerile vremurilor de mult apuse. Iubim florile și modul în care acestea pot transforma orice loc într-un tărâm magic, ideal pentru o poveste de iubire. Trandafirii sunt vedetele florale ale nunții medievale.

Decoratiuni florale

4. Accentele rustice – tematica medievală imprimă oricărui eveniment un aer rustic și o mai mare apropiere față de natură. Mai mult decât atât, elementele naturii se integrează perfect în decorul specific acestei tematici.

5. Meniul – un eveniment organizat în tonuri medievale nu este complet fără un meniu pe măsură, un delicios festin regesc.

meniu

Mai multe despre aceasta tematică de poveste poți afla de aici.

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!