fbpx

5 Modalități inedite de a-i răsfăța pe invitații tăi

5 Modalități inedite de a-i răsfăța pe invitații tăi

Dacă îți dorești ca evenimentul tău să fie cu adevărat reușit, atunci e important să ții cont de modul în care invitații tăi se simt! Și atunci când invitații la evenimentul tău sunt răsfățați, ei se simt minunat, iar petrecerea ta va fi una de neuitat atât pentru ei, cât mai ales pentru tine. Așa că ți-am pregătit 5 idei inedite prin care îi poți răsfăța pe invitații la evenimentul tău:

  1. Lasă-le pe masă, în dreptul locului lor, un mesaj personalizat scris chiar de tine, de mână, prin care îți exprimi mulțumirea și aprecierea pentru prezența la eveniment. Astfel, fiecare mesaj va fi o poveste inedită pe care o poți rescrie cu o ocazie specială.
  2. Oferă invitaților la evenimentul tău mărturii pe care le vor putea păstra pentru o perioadă îndelungată și care le vor trezi amintiri frumoase. O variantă interesantă ar fi oferirea în dar a unei mici plante în ghiveci.
  3. Creează cocktail-uri speciale pentru cei care nu consumă băuturi alcoolice. Cu siguranță cei care nu vor bea alcool vor fi foarte încântați să savureze un cocktail deosebit în locul unui suc de portocale plictisitor.
  4. Surprinde-ți invitații printr-un moment inedit! Poți organiza un concurs de karaoke, un joc interesant sau orice altceva ce ar transforma evenimentul tău într-o oază de distracție. Mai mult decât atât, invitații vor socializa și nu își vor petrecere întreaga seară la masă.
  5. Asigură-te că muzica este și pe placul invitaților tăi. Pentru a te asigura că toți invitații vor păși cel puțin o dată pe ringul de dans, roagă-i ca în momentul în care vor trimite confirmarea particpării la eveniment să îți transmită și un top 3 al melodiilor preferate.

Cu aceste mici trucuri evenimentul tău va ieși cu siguranță din anonimat, iar invitații tăi se vor simți foarte bine.

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!