fbpx

Noi reguli de etichetă pe care să le respecți dacă îți organizezi nunta

Noi reguli de etichetă pe care să le respecți dacă îți organizezi nunta

Organizarea celui mai important eveniment din viața ta presupune respectarea anumitor reguli, mai ales că trăim într-o perioadă în care veștile se răspândesc cu viteza luminii. Iată câteva reguli moderne pe care ar fi bine să le respecți atunci când îți organizezi cel mai important eveniment din viața ta.

  • Nu posta pe rețelele de socializare imediat ce te-ai logodit. Am observat că acesta este un trend, deloc plăcut am spune noi. Ideal ar fi să dați de veste, înainte de toate, părinților, rudelor și prietenilor apropiați și abia apoi, la o perioadă de câteva zile, puteți face publică această informație și pe rețelele de socializare.
  • Chiar dacă regulile tradiționale de nuntă presupun ca părinții mirilor să suporte cheltuielile de nuntă, în prezent, cheltuielile se pot împărți și altfel, în funcție de posibilitățile fiecăruia și de preferințe.
  • Chiar dacă știi că o anumită persoană nu va participa la evenimentul tău, trimite-i invitația. În acest fel, acea persoană nu se va simți exclusă și poți evita o neînțelegere care nu își are rostul.
  • Nu trebuie să inviți pe toată lumea la nuntă. Dacă există persoane, prieteni vechi sau rude îndepărtate pe care chiar nu le vrei alături în ziua cea mare, nu trebuie să le inviți nici măcar din obligație. Invită doar acele persoane pe care vrei să le ai aproape și alături de care te vei simți extraordinar.
  • Nu îi așeza la aceeași pe toți prietenii tăi care vin neînsoțiți. Se va crea o atmosferă ciudată, stânjenitoare, și vei lăsa impresia că vrei să joci puțin rolul lui Cupidon.
  • Fii creativă! În această lume modernă în care ne învârtim ai la îndemână atât de multe surse de inspirație incât evenimentul tău nu are voie să fie anost.
  • Nu vorbi numai despre nunta ta! Din entuziasm sau poate pentru că te stresezi puțin cam mult, ai tendința să discuți numai despre evenimentul tău de poveste. S-ar putea ca, la un moment dat, prietenele tale să se sature să te audă vorbind numai despre nuntă.

Ce alte reguli de etichetă crezi că mai sunt importante?

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!