fbpx

Cele mai potrivite tematici pentru nunta anului 2016

Cele mai potrivite tematici pentru nunta anului 2016

Dacă te căsătorești în acest an și încă nu ți-ai ales tematica potrivită, încă mai ai timp să o faci. Anul 2016 se anunță a fi un an bogat în evenimente tematice, așa că îți prezentăm cele mai populare tendințe pentru nunțile tematice ale anului.

Tematica Vintage

Este o tematică ce pare să nu se demodeze niciodată pentru că, de la un an la altul, este din ce în ce mai populară. Este o tematică ușor e abordat, este elegantă, clasică, ușor de integrat în natura oricărui eveniment și care cu siguranță poate mulțumi pe toată lumea. Tematica Vintage este maleabilă și poate integra și elemente moderne care vor aduce un plus de personalitate evenimentului tău. Așa că, dacă îți dorești o nuntă diferită și care să te reprezinte pe deplin, tematica vintage poate fi alegerea ideală.

Tematica în Culori

Dacă deja te-ai pus la curent cu trendurile pastelate ale anului 2016, înseamnă că știi care sunt culorile în vogă și abia aștepți să le integrezi în cadrul evenimentului tău. Ei bine, anul acesta se poartă pastelurile, iar această tematică este una dintre preferatele noastre, indiferent de sezon.

Tematica Retro

Dacă ești de părere că tematica vintage este un pic depășită și ai vrea ceva mai îndrăzneț, poți opta pentru tematica Retro care, de asemenea, nu se demodează niciodată, ba chiar devine din ce în ce mai modernă. Este o tematică veselă și răsunătoare, demnă de o petrecere alături de prieteni. Nu uita de colțul dedicat fotografiilor, accesorizat cum se cuvine cu plăcuțe decorative pe măsură.

Tematica Rustică

O altă tematică ce pare să nu se demodeze este cea rustică. Este o tematică pe care noi o îndrăgim și pe care reușim să o reinventăm de fiecare dată. Este o alegere inspirată dacă dorești să îți organizezi evenimentul în aer liber sau într-un loc inspirat de poveștie medievale.

Tu ce tematică ai ales pentru evenimentul tău?

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!