fbpx

7 Idei pentru a reduce din costurile nunții tale

7 Idei pentru a reduce din costurile nunții tale

Oricât de generos ar fi bugetul alocat evenimentului tău, cu siguranță îți dorești să mai ciupești de ici, de colo si sa mai economisesti niste bani pe care, de exemplu, îi poți folosi în luna de miere. Iată câteva idei care nu doar că te ajută să mai reduci din costurile evenimentului tău, dar în același timp vor adăuga un strop de creativitate și originalitate acestuia.

  1. Optează pentru prăjituri de casă – dacă vrei să îți surprinzi invitații cu un candy-bar inedit, optează pentru prăjiturele de casă delicioase. Sunt și mai ieftine și cu siguranță mult mai gustoase.
  2. Fructe și iar fructe – completează meniul nupțial și decorul inedit cu ajutorul coșulețelor cu fructe. Încearcă să optezi pentru fructe care se încadrează perfect în tematica evenimentului.
  3. Servește și băuturi de casă – înlocuiește sucurile obișnuite cu cocktail-uri homemade, punch, limonade și alte bături delicioase ce pot fi preparate cu ușurință și cu bani puțini.
  4. Adoptă un meniu cu ingrediente de sezon – un meniu sănătos, format în cea mai mare proporție din ingrediente locale proaspete, va fi cu siguranță mai ieftin, dar și cu mult mai gustos față de meniurile exotice.
  5. Alege flori de sezon – atunci când vine vorba despre decorul de eveniment, florile sunt cele mai importante elemente, dar și cele mai scumpe. Optează pentru florile de sezon pentru a economisi, dar și pentru a integra perfect evenimentul tău cu anotimpul în care acesta este organizat.
  6. Optează pentru accesorii handmade – fie că este vorba despre accesorii pentru mese sau pentru sală, optează pentru accesoriile realizate manual, pentru că acestea sunt mai ieftine și mult mai originale.
  7. Negociază contractele – înainte de a semna un contract cu un furnizor, încearcă să îl negociezi cât mai mult în avantajul tău. Atunci când ai alături un organizator de eveniment, acesta va negocia pentru tine toate contractele.

Tu ce alte idei ai pune în aplicare pentru a micșora cât mai mult din bugetul de nuntă?

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!