fbpx

Răspunde acestor întrebări înainte de întâlnirea cu organizatorul nunții tale

Răspunde acestor întrebări înainte de întâlnirea cu organizatorul nunții tale

Chiar dacă apelezi la un organizator iscusit pentru evenimentul tău și acesta vine cu multe idei în întâmpinarea nevoilor tale, să nu te aștepți ca el să decidă absolut totul. Până la urmă, este evenimentul tău sau al lui? Chiar dacă organizatorul de eveniment îți este alături cu cele mai inedite idei, astfel încât evenimentul tău să fie așa cum îți dorești, tu ești cea care va adăuga personalitate evenimentului. Așa că, înainte de a te întâlni cu cel care îți va fi alături, la bine și la greu, pe tot parcurusl organizării nunții tale, răspunde-ți la aceste întrebări. Cu siguranță te vor ajuta să îți dai seama mai bine de așteptările pe care le ai de la nunta pe care urmează să o organizezi. Și nu uita ca atunci când răspunzi la aceste întrebări să îți fie alături și viitorul soț!

  • Prima provocare este să închizi ochii și să îți imaginezi nunta ta de poveste. Vrei ca nunta ta să fie una clasică, elegantă, să abordeze o anumită tematică, să fie nonconformistă, să fie organizată într-un anumit anotimp? Ei bine, atunci scrie pe o coală de hârtie cuvintele care îți vin în minte pentru a descrie cel mai bine evenimentul tău.
  • Unde visezi ca nunta ta să fie organizată? Vrei ca evenimentul tău să fie organizat ăn orașul în care locuiești, unde ai copilărit, unde locuiesc părinții sau bunicii, sau unde locuiesc părinții iubitului?
  • Căte persoane ai de gând să înviți? Îți dorești o nuntă intimă, cu puțini invitați, în care să îi ai alături doar pe prietenii cei mai buni, sau vrei o nuntă medie în care să inviți și persoane pe care nu le-ai mai văzut de mult sau rudele îndepărtate? Îți dorești o nuntă demnă de poveștile cu prinți și prințese, regi și regine?
  • Care sunt culorile tale preferate? Este foarte important să decizi acest aspect înainte de a avea prima întâlnire cu organizatorul evenimentului tău.
  • Care este anotimpul tău preferat? Chiar dacă cele mai multe nunți se organizează vara, dacă tu adori iarna, nu trebuie să sa te supui regulilor. Este foarte important ca evenimentul tău să se integreze perfect în anotimpul în care acesta este organizat.
  • Ce petreceri ai de gând să organizezi înaintea marelui eveniment? Nunta este precedată de numeroase mici evenimente: petrecere de logodnă, petrecerea burlăcițelor, petrecerea burlacilor, cina cu părinții, etc. Acum nu te gândi că trebuie să le bifezi pe toate!
  • Care este bugetul tău? Bugetul este un aspect important al oricărui eveniment, așa că este indicat să îl stabilești din timp, pentru a putea stabili și restul obiectivelor care țin strict de buget.
  • Cine va fi alături de tine în procesul de organizare a evenimentului? Iubitul tău, prietenele cele mai bune, mama?

Dacă îți clarifici din timp toate aceste aspecte, atunci organizarea evenimentului tău va fi mult mai ușoară și mai frumoasă. Iar relația cu organizatorul evenimentului tău va fi cu adevărat deosebită.

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!