fbpx

5 Coșmaruri pe care orice mireasă le are

5 Coșmaruri pe care orice mireasă le are

Cu cât ziua cea mare este mai aproape, cu atât gândurile negre încep să îți tulbure somnul în adevăratul sens al cuvântului. Stresul, presiunea, discuțiile cu toate persoanele implicate îți vor provoca adevărate coșmaruri. Iată care sunt cele mai frecvente și află ce trebuie să faci pentru ca acestea să nu se transforme în realitate.

  1. Ratezi nunta – unul dintre cele mai mari coșmaruri ale unei mirese este acela că nu ajunge la timp la nunta ei. Ei bine, există situații în care acest lucru chiar s-a întâmplat, dar cum nu îți dorești ca și tu să pățești asta, o bună organizare a evenimentului te va ajuta să ajungi la timp și să nu pierzi ziua ta cea mare.
  2. Evenimentul nu se desfășoară așa cum ți-ai propus – implicarea atât de intensă în întregul proces de organizare a evenimentului te va face să visezi că evenimentul tău va fi ruinat. Alege să ai lângă tine un organizator de evenimente care îți va oferi sprijinul său și siguranța că evenimentul va fi exact așa cum îți dorești.
  3. Rochia ta pățește ceva – toate miresele au această grijă și visează frecvent că, în ziua marelui eveniment, rochia lor se rupe sau se murdărește foarte tare. Dacă vei fi atentă, cu siguranță rochia ta nu va păți nimic. Totuși, pentru a te asigura că totul va fi în regulă, ar fi bine ca domnișoarele de onoare să aibă un kit de urgență pentru mireasă care conține ac și ață și ace de siguranță.
  4. Tortul arată groaznic – pentru că tortul este una dintre marile griji ale mireselor, s-ar putea ca acest coșmar să te bântuie ceva timp. Asigură-te că alegi un profesionist în ale prăjiturilor și cu siguranță acest coșmar nu se va transforma în realitate, iar tortul tău va arăta așa cum îți dorești și va fi pe gustul invitaților tăi.
  5. Te îmbolnăvești chiar în ziua nunții – acesta este un alt coșmar care dă bătăi de cap mireselor, iar partea mai puțin plăcută este că poate deveni realitate dacă nu acorzi puțină atenție stilului tău de viață în întreaga perioadă. Alege un organizator de evenimente alături de care nunta ta va fi un succes, te vei stresa mai puțin, te vei simți mai bine și mai în siguranță. De asemenea, asigură-te că, înainte de ziua cea mare, ai mai multă grijă asupra alimentației și nu te suprasoliciți, te odihnești mai mult și te relaxezi alături de persoana iubită.

Care este coșmarul legat de ziua cea mare care nu îți dă pace?

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!