fbpx

Cele mai comune 5 mituri despre organizarea unei nunți

Cele mai comune 5 mituri despre organizarea unei nunți

Organizarea unui eveniment nu este deloc un lucru simplu, iar lucrurile par să prindă un alt contur în momentul în care trebuie să îți organizezi nunta și tu ești personajul principal. Ba mai mult decât atât, atunci când te lovești de atâtea mituri, parcă te simți debusolată complet și nu mai știi ce trebuie să faci. Pentru a-ți face lucrurile mai ușoare, la început de primăvară, te întâmpinăm cu sfaturi și idei despre cele mai comune 5 mituri legate de organizarea unei nunți.

  1. Trebuie să port o rochie albă de mireasă

Dacă idea unei rochii de mireasă clasice, de culoare albă, nu ți-a surâs niciodată, nu te obligă nimeni să porți o rochie albă de mireasă doar pentru că așa spune tradiția. Cel mai important este ca tu să te simți extraordinar în cea mai importantă zi din viața ta, fapt pentru care trebuie să alegi rochia care ți se potrivește cel mai bine, îți pune în evidență trăsăturile și îți scoate în evidență personalitatea.

  1. Să îți creezi singură decorul e ca și cum ai apela la specialiști

Este adevărat că, dacă ai un strop de creativitate și puțină imaginație îți poți crea foarte multe elemente decorative pentru evenimentul tău, de la invitații, până la mărturii. Dar nu este același lucru ca și cum ai angaja o echipă de profesioniști care să te ajute să îți pui în practică cele mai inedite idei și în același timp să te asigure în orice moment că evenimentul tău va ieși așa cum ai visat.

  1. În ziua nunții doar tu contezi

Chiar dacă în ziua nunții tale tu ești personajul principal, este important să ții cont că nu ești singură și că reușita evenimentului tău este importantă atât pentru tine și pentru celelalte persoane implicate, cât și pentru invitații tăi. Nu îți dorești ca toată lumea să se simtă perfect? Cu siguranță, da! Așa că ține cont nu doar de ce îți place ție, ci și de ce crezi că ar face plăcere invitaților tăi.

  1. Economisești dacă îți creezi singură decorațiunile

Decorațiunile handmade sunt foarte frumoase, pline de personalitate și uneori chiar mai ieftine. Pe scurt, ele spun o poveste. Însă, chiar dacă ai impresia că economisești sume considerabile dacă îți vei crea singură decorațiunile sau accesoriile pentru nuntă, s-ar putea ca în realitate să pierzi foarte mult timp important. Nu crezi că mai bine ai discuta cu un organizator care va crea special pentru tine decorațiuni unice, personalizate, urmând ideile tale, iar în tot acest timp tu să te ocupi de alte aspecte importante ale evenimentului tău?

  1. O nuntă este foarte scumpă

Multe cupluri ezită să facă marele pas tocmai din această cauză. Nu spune nimeni că trebuie să organizei o nuntă fastuoasă. Este important să organizezi o nuntă în cadrul căreia să te simți bine alături de persoanele invitate, iar acest lucru este posibil chiar și într-un cadru restrâns, cu invitați puțini.

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!