fbpx

6 Lucruri de care ar fi bine să ții cont înainte de a-ți cumpăra rochia de mireasă

6 Lucruri de care ar fi bine să ții cont înainte de a-ți cumpăra rochia de mireasă

Pornești în vânătoarea după rochia de mireasă perfectă? Nu face asta până când nu ai luat la cunoștință ceea ce îți vom prezenta în rândurile de mai jos. Căutarea rochiei de mireasă pefecte ar trebui să fie o activitate distractivă pentru că o data în viață faci acest pas atât de important.

alegerea rochiei

Iată ce ar fi bine să știi înainte de a porni în căutarea rochiei de mireasă

  1. Stabilște-ți bugetul – înainte de a-ți căuta rochia de mireasă perfectă, setează-ți bugetul maxim pe care ai fi dispusă să îl investești în rochia ta minunată. Bugetul maxim alocat ar trebui să includă atât rochia de mireasă, cât și accesoriile aferente.
  2. Niciodată nu este prea devreme să începi căutarea rochiei perfecte – chiar dacă te căsătorești la anul sau nu ați stabilit o dată fixă, imediat ce te-ai văzut cu inelul pe deget ar fi bine să începi căutările. Studiază piața, trendurile, probează, cere păreri și caută varianta care îți scoate cel mai bine personalitatea în evidență.
  3. Limitează părerile celor din jur – prietenele, sora, mama, soacra, toate vor vrea să aibă un cuvânt de spus în alegerea rochiei tale de mireasă. Deși a doua părere este mereu binevenită, a treia deja s-ar putea să te pună în dificultatea de a alege rochia perfectă.
  4. Să te aștepți la neprevăzuturi – cu siguranță ți-ai făcut o idee despre rochia perfectă, despre modelul care ai impresia că îți scoate cel mai bine în evidență calitățile, dar s-ar putea să ai multe suprize. De exemplu, este posibil ca modelele care crezi că nu îți vin bine sau nu te avantajează să fie mai potrivite decât cele pe care le consideri perfecte.
  5. Ține cont de mai multe aspecte – este aceasta rochia în care te vei remarca, în care poți dansa și în care te poți simți în largul tău pe toată durata evenimentului? Dacă da, atunci este alegerea ideală.
  6. De cele mai multe ori, prima plăcută este aleasa – din experiență, prima rochie de mireasă pe care viitoarele mirese au plăcut-o a fost și cea pe care au ales-o, chiar dacă ulterior au mai probat numeroase alte modele.

Tu ce elemente consideri importante înainte de a-ți alege rochia de mireasă?

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!