Un decor muzical pentru un eveniment melodios

Un decor muzical pentru un eveniment melodios

Se spune că „Atunci când cuvintele sunt de prisos, muzica vorbește.” (Hans Christian Andersen). Muzica ne înalță sufletul și mintea către alte dimensiuni și poate învălui cu magia sa chiar și un decor inedit.

Eveniment muzical

Nu cu foarte mult timp în urmă am transpus muzica în plan fizic și nu pe vinil, ci într-un decor demn de un spectacol simfonic, în care pianul este dirijorul. Alături de un decor floral potrivit, instrumentele muzicale au vorbit de această dată nu prin acorduri minore sau majore, ci prin culoare și armonie vizuală.

Decor muzical

Un eveniment muzical

Dacă iubești muzica, această tematică se poate concretiza într-un concept deco artistic, inedit și plin de personalitate, ideal pentru orice eveniment: nuntă, aniversare, eveniment corporate sau spectacol. Acest decor conceptual este caracterizat prin prezența simbolurilor, așa că poți alege acele elemente care au o însemnătate imensă pentru tine.

Decor muzica 1

Avem idei câte-n lună și în stele, iar muzica ne inspiră. Așa că, dacă îți dorești o tematică inedită pentru evenimentul tău, contactează-ne.

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *