fbpx

5 Motive pentru care e super să fii proaspăt logodită

5 Motive pentru care e super să fii proaspăt logodită

Perioada în care ești logodită este una dintre cele mai frumoase și nu doar pentru că îți planifici nunta la care întotdeauna ai visat. De-a lungul timpului am strâns câteva detalii interesante de la viitoarele miresici și iată ce am descoperit ca fiind cele mai tari motive pentru a fi logodită.

  1. Inelul de logodnă – acest accesoriu reprezintă visul oricărei fete. Atunci când o fată primește inelul de logodnă, un simbol al dragostei, dar și un accesoriu pe care îl va purta toată viața, acesta devine un fel de centru al Universului. Micul element strălucitor va fi scos în evidență cu fiecare ocazie în această perioadă magnifică.
  2. Primele telefoane – în toată această perioadă fetele proaspăt logodite primesc telefoane de felicitare de le prietene, rude și alte cunoștințe, lucru care le face să se simtă foarte bine, dar mai ales în centrul atenției.
  3. Toată lumea este fericită pentru tine – prietenii apropiați și persoanele care țin la tine se vor bucura pentru această perioadă magică din viața ta și îți vor transmite din energia lor pozitivă.
  4. Primești multe cadouri – cuplurile abia logodite primesc o mulțime de cadouri de la cei dragi, spre deliciul viitoarelor mirese.
  5. Îți alegi domnișoarele de onoare – nimic nu este mai plăcut decât timpul petrecut cu prietenele tale în perioada în care îți organizezi marele eveniment. Tot în această perioadă vei avea plăcerea să îți alegi domnișoarele de onoare.

Pentru voi care sunt cele mai tari motive pentru a fi logodite?

Sursa foto: http://www.jewelrywise.com/

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!