fbpx

Fiecare poveste de dragoste are frumusețea ei… dar a ta este specială

Fiecare poveste de dragoste are frumusețea ei… dar a ta este specială

Fiecare poveste de dragoste este specială, unică și plină de personalitate, dar povestea ta este specială pentru simplu fapt că tu ești personajul principal. Ai putea scrie o carte în care să povestești despre cele mai frumoase momente trăite alături de persoana iubită, sau ai putea pur și simplu să îți organizezi un eveniment de poveste unde noi să fim naratorii.

Nunta ta ar putea fi cartea poveștii tale de dragoste. Însă, pentru ca acest lucru să fie posibil, este esențial ca evenimentul pe care îl organizezi să te reprezinte pe deplin, să aducă în plan principal cele mai frumoase momente trăite alături de persoana iubită și să lase următoarele paginii albe pentru a fi completate cu alte momente speciale până la adânci bătrâneți.

Iată cum poți spune o poveste printr-o nuntă de vis

  • Îți alegi o tematică potrivită, în funcție de ceea ce iubești, în funcție de personalitatea ta și de povestea pe care vrei să o pui în scenă. Poți alege orice tematică îți dorești. Da! Orice tematică, atât timp cât te reprezintă.
  • Asigură-te că etapele evenimentului se bucură de continuitate din punct de vedere conceptual. Întrodu-i pe invitații tăi în lumea de poveste și creează suspans prin invitații atent alese, de preferat care fac parte dintr-un pachet conceptual (invitații, meniuri pentru masă, carduri pentru numerotarea meselor, plicuri). Astfel, evenimentul tău va fi unul complex și armonios, iar invitații tăi vor faca parte și ei din povestea ta, așa cum îți dorești.
  • Spune-ți povestea de dragoste, până în prezent, și scrie următorul capitol în timp real: Nunta. Poți opta pentru plăcuțe personalizate unde să îți scrii povestea, momentul în care v-ați întâlnit, prima întâlnire oficială, primul sărut, primul film vizionat împreună, prima plimbare pe plajă, prima călătorie plină de aventură, sau poți reda toate aceste momente deosebite printr-un panou creativ, completat cu fotografiile voastre (sau orice altă formă inedită de a expune fotografiile, în concordanță cu tematica evenimentului). Nu uita de capitolul special pe care îl scrii chiar în momentul celui mai important eveniment din viața voastră.
  • Ședința foto de nuntă este un element cheie pentru povestea voastră. Discută cu fotograful despre ideile voastre și creează un scenariu pe care să îl respectați în imagini. Astfel, povestea voastră de iubire vă dăinui veșnic.
  • Implică-te! Acesta este cel mai important element în organizarea unei nunți care să transpună pas cu pas povestea ta de iubire. Fă totul cu dragoste și evenimentul tău va fi cu siguranță cel mai reușit.

Pentru idei noi și inedite, nemaivăzute și nemaipomenite, îți suntem alături. Avem liber la imaginație și creativitate, trebuie doar să ne spui!

Fiecare poveste de dragoste este specială, dar a ta este preferata noastră!

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!