fbpx

6 super combinații de culori ideale pentru nunțile din 2017

6 super combinații de culori ideale pentru nunțile din 2017

Culori ideale pentru nunțile din 2017

Despre culori, numai de bine! Căci ce-ar fi viața fără culoare, pendulând între alb și negru, învăluită într-un gri permanent, mohorât și deprimant? Culorile posedă o influență notabilă asupra dispoziției omului. Au marele rol de a ne trece psihicul și emoționalul printr-o serie de stări intense și, în același timp, au menirea de a caracteriza fie o trăsătură comportamentală, fie o anume situație.

Portocaliu, de exemplu, reprezintă nuanța caracteristică bucuriei, emoției și creativității. Regăsim această culoare în paleta nuanțelor pentru nunțile din 2017? Bineînțeles! Nici nu putea să lipsească. Fii creativ în alegerile tale și optează pentru accesoriile și decorurile zugrăvite în culori care se poartă dar, în același timp, îți caracterizează personalitatea!

Când nu se întrepătrund pe planșa de lucru a vreunui artist plastic, culorile se-nlănțuie în decoruri menite să completeze perfect cel mai important eveniment din viața ta: căsătoria. Iată un mic ajutor din partea noastră care îți va fi de folos în alegerea celor mai potrivite combinații:

Bej, alb și verde

culori ideale pentru nuntile din 2017

sursa foto: pinterest.com 

reprezintă o combinație potrivită pentru un eveniment delicat, simplu, organizat într-o locație romantică (o grădină sau, de ce nu, pe malul mării). Imaginea unei nunți reușite poate fi redată și prin albul florilor îmbrățișat de verdele crud al frunzelor, de lumările cafenii sau perlele bej folosite pentru un decor de poveste. Clasicul alb poate fi utilizat ca fundal pentru a încadra în peisaj celelalte nuanțe alese. Veste bună e că, împreună, vor rezona așa cum se cuvine!

 Liliachiu, violet, gri

Culori nunta 2017

sursa foto: pinterest.com 

o îmbinare ce definește bunul gust, veselia și fericirea momentului. Ținutele în tonuri violete ale domnișoarelor de onoare, decorațiunile și mărturiile liliachii, buchele de flori asortate în aceste culori vibrante și înconjurate timid de-o fâșie dantelată de culoare gri vor fi pe placul tuturor. În plus, aceasta este o combinație potrivită pentru orice anotimp.

Albastru marin, corai, auriu

Culori nunta 2017

sursa foto: pinterest.com 

ne poartă cu gândul la un eveniment select, plin de prospețime și voie bună. Nu e nevoie să optezi pentru o nuntă cu tematică marină pentru a purta un costum albastru, accesorizat la butonieră cu o floare coral, de exemplu. Albastrul marin poate fi strecurat și în buchetul miresei sau în buchetarele domnișoarelor de onoare.

Vișiniu (cranberry), portocaliu, ivoriu

Culori nunta 2017

sursa foto: pinterest.com 

e de ajuns să te gândești la aceste culori pentru ca un zâmbet larg să îți lumineze chipul. Și asta pentru că acel portocaliu integrat în peisaj este culoarea fericirii, a bucuriei și are menirea de a aduna în jurul ei reacții și sentimente pozitive.

Culoarea piersicii, auriu și verde

Culori nunta 2017

sursa foto: pinterest.com 

o combinație din care transpare bunul gust, romantismul și naturalețea. Verdele este privit ca o reîntoarcere înspre natură. Este o culoare care liniștește și îmbină la reverie. De cealaltă parte, auriul ne poartă cu gândul înspre bogăție și succes. Culoarea piersicii vine să întregească atmosfera romantică și optimistă care descrie o nuntă perfectă!

Diferite nuanțe de roșu și gri închis

Culori nunta 2017

sursa foto: pinterest.com 

cuplul care alege să meargă pe mâna roșului este unul hotărât și îndrăzneț, care știe ce vrea. Simbol al vieții și al pasiunii, roșul, indiferent de nuanța aleasă, descrie un eveniment în care romantismul este cuvântul de bază.

Tu te-ai decis în ce culori îți vei ”îmbrăca” nunta?

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!