fbpx

3 Flori potrivite pentru o nuntă de toamnă

3 Flori potrivite pentru o nuntă de toamnă

Toamna se apropie și chiar dacă nostalgia ne cuprinde, suntem nerăbdători ca frumosul anotimp să ne învăluie cu cele mai fascinante culori și cu romantismul specific. Evenimentele organizate în această perioadă au ceva aparte, fapt pentru care, în acest anotimp, se organizează foarte multe evenimente. Temperatura este perfectă, iar marea de culori permite abordarea unor tematici care mai de care mai fascinante. Însă, cel mai important element al evenimentelor de toamnă îl reprezintă florile așa că, în rândurile de mai jos, te invităm să descoperi cele mai potrivite 3 flori pentru decorațiunile dedicate unei nunți de toamnă.

Trandafirii – sunt o alegere potrivită în orice anotimp, am putea spune că sunt alegerea clasică ce se integrează perfect în orice tematică. Trandafirii în culorile toamnei oferă un aer romantic evenimentului.

Dalia – supranumită și „regina toamnei” este o floare de o frumusețe răpitoare și se integrează perfect în aranjamentele dedicate unor evenimente festive, precum și în buchetul miresei. Dalia oferă o varietate fascinantă de forme și culori.

Gerbera – este una dintre cele mai populare flori ale toamnei și oferă o gamă largp de culori astfel încât aranjamentele realizate cu această minunată floare sunt ușor de personalizat.

Lasă frumusețea toamnei să își pună amprenta asupra evenimentului tău, iar romantismul, culorile și atmosfera diafană a zilelor de toamnă îți vor transforma nunta într-un eveniment de poveste.

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!