fbpx

5 Elemente decorative obligatorii pentru o nuntă rustică

5 Elemente decorative obligatorii pentru o nuntă rustică

Tematica rustică este și va rămâne una dintre cele mai populare. Este o tematică plină de farmec și personalitate, ce poate fi ușor de adaptat în funcție de anotimp.

Iată 5 elemente decorative obligatorii pentru o nuntă rustică:

  1. Plăcuțele decorative – sunt un element decorativ plin de personalitate, sunt realizate manual și se integrează perfect într-un decor rustic. În plus, plăcuțele decorative nu sunt apreciate doar din punct de vedere estetic, ele sunt și funcționale pentru că pot fi utilizate pentru a oferi indicații utile invitaților la eveniment. De exemplu, în cazul unui eveniment organizat în aer liber, plăcuțele decorative pot fi utilizate pentru îndrumarea invitaților către diverse locuri.
  2. Borcanașe creative – tematica rustică este una creativă și cum decorațiunile florale sunt elementul cheie al oricărui eveniment, poți jongla cu vasele decorative pentru a spori atmosfera relaxantă a acestei tematici. Alături de vase din lut, poți opta pentru simple borcane pe care le vei armoniza cu florile preferate.
  3. Mărturii suculente – în jurul plantelor suculente s-a creat o adevărată cultură, acestea fiind foarte apreciate în cadrul evenimentelor, fiind alese atât ca elemente decorative, cât și ca mărturii. Ele au un aspect delicat, însă sunt ușor de întreținut și se încadrează perfect în această tematică.
  4. Pânza de sac – este un material ce se integrează perfect într-o tematică rustică și poate fi folosită pentru crearea decorațiunilor florale, a buchetului de mireasă, a altor elemente de decor și chiar a invitațiilor.
  5. Elemente din natură – tematica rustică este foarte apropiată de natură așa că elemente precum conurile de brad, crenguțele, plăcuțele din lemn sau chiar fructele pot fi utilizate pentru a crea decorațiuni minunate, unice și pline de personalitate.

Vrei să îți organizezi un evenimente cu o tematcă deosebită? Contactează-ne!

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!