3 Reguli de etichetă importante pentru domnișoarele de onoare

3 Reguli de etichetă importante pentru domnișoarele de onoare

Prietena cea mai bună ți-a oferit un statut special în cadrul marelui ei eveniment și ți-a propus să fii domnișoară de onoare? Atunci trebuie să știi care sunt cele mai importante 3 reguli de etichetă pe care orice domnișoară de onoare trebuie să le respecte.

  • Alege-ți singură rochia – dacă unele mirese doresc ca ele să cumpere sau să confecționeze rochiile pentru domnișoarele de onoare pentru ca acestea să poarte elemente asemănătoare, pentru un plus de identitate și originalitate, cel mai indicat ar fi să îți alegi singură rochia, bineînțeles după ce discuți cu mireasa și cu celelalte domnișoare de onaore pentru a păstra tematica evenimentului și dress code-ul.
  • Lucrează în echipă – dacă mireasa are mai multe domnișoare de onoare, este foarte important să lucrați împreună, ca o adevărată echipă și să încercați să fiți de acord cu toate ideile astfel încât toate lucrurile în care sunteți implicate să iasă perfect. Contrazicerile între domnișoarele de onoare se pot întâmpla, fără doar și poate, mai ales dacă petreceți foarte mult timp împreună, dar încercați să găsiți întotdeauna soluția cea mai bună.
  • Fii prezentă – s-ar putea ca ajutorul tău să fie solicitat mai mult decât ți-ai dori, dar este important să fii mereu prezentă, ori de câte ori este cazul. Dacă ești de părere că, a fi domnișoară de onoare este stresant, gândește-te cum trebuie să fie pentru mireasă. Sfaturile tale vor fi apreciate pe toată perioada organizaării evenimentului, nu doar în ziua cea mare, așa că fii mereu disponibiliă pentru cea care ales să îi fii alături în ziua cea mare.

La toate acestea se adaugă o petrecere a burlăcițelor pe cinste, unde vă veți distra, veți sărbători marele eveniment precum și prietenia dintre voi.

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *