fbpx

Ce simboluri ascund florile de nuntă

Ce simboluri ascund florile de nuntă

Se spune despre flori că sunt „poeziile pământului” sau „bijuteriile Terrei”! Oricâte metafore am folosi pentru a defini frumusețea și gingășia lor, florile sunt unul dintre cele mai importante elemente ale unei nunți, iar în spatele lor se ascunde o simbolistică foarte interesantă de care poți ține cont atunci când alegi decorațiunile florale pentru cel mai important eveniment din viața ta. Iată ce simboluri ascund florile de nuntă:

Anemonele au un aspect interesant. Sunt foarte gingașe, fine și delicate ceea ce le transformă în alegerea ideală pentru buchetul de mireasă și pentru restul aranjamentelor florale dedicate evenimentului tău. Conform legendei, anemonele au luat naștere din lacrimile Afroditei

Anemonele simbolizează fragilitatea, eleganța și aspirațiile înalte.

Floarea miresei cunoscută și sub denumirea științifică de gysophipla, după cum însuși numele sugerează, este o floare deosebită, perfectă pentru un asemenea eveniment. Este delicată și poate fi folosită pentru completarea buchetelor și a celorlalte decorațiuni, dar și pentru cocarde.

Floarea miresei simbolizează inocența.

Cala este o floare de o frumusețe rară, ce debordează de eleganță și rafinament. Este ideală pentru buchetul de mireasă, dar și pentru alte decorațiuni florale. Are un parfum delicat și culori diferite.

Cala simbolizează frumusețea.

Garoafa este o floare delicată cu o simbolistică puternică. Garoafele se regăsesc într-o gamă largă de culori, fiecare culoare având simbolistica ei. Garoafa este perfectă pentru cocarde, buchetul de mireasă și alte aranjamente florale.

Garoafa roșie simbolizează dragostea, garoafa roz simbolizează înțelepciunea, iar garoafa albă simbolizează puritatea.

Crizantema este una dintre cele mai apreciate flori de nuntă pentru că este o floare frumoasă, ideală pentru buchetul de mireasă și pentru aranjamentele florale de nuntă.

Crizantema simbolizează fericirea, dar și viața fericită și bogată din toate punctele de vedere.

Narcisele sunt cele mai iubite flori de primăvară. Au un parfum irezistibil și se potrivesc perfect pentru aranjamentele florale vesele pentru un eveniment organizat în mijlocul naturii.

Narcisa este simbolul dragostei și al visării.

Margareta este o altă plantă deosebită, perfectă pentru aranjamentele de nuntă, dar mai ales pentru buchetul de mireasă.

Margareta simbolizează împărtășirea sentimentelor, dar și puterea destinului.

Delphinium este una dintre cele mai impresionante flori ale toamnei. Culoarea sa vibrantă o transformă în alegerea ideală pentru aranjamentele florale. Are un parfum delicat și foarte plăcut.

Deplhinium simbolizează eleganța.

Frezia este alegerea ideală pentru un buchet de mireasă elegant și rafinat. Are un parfum puternic.

Frezia simbolizează misterul.

Gardenia este o floare elegantă, perfectă pentru buchetul de mireasă. Are un parfum unic, deosebit.

Gardenia simbolizează bucuria.

Crinul este recunoscut pentru eleganța sa imperială. Are un parfum aparte și un aspect deosebit, fiind ideal pentru buchetul de mireasă, dar și pentru celelate aranjamente florale.

Crinul simbolizează puterea.

Magnolia este o alegere eleganta pentru aranjamentele florale de nuntă. Are un parfum suav, delicat.

Magnolia simbolizează dragostea pentru natură.

Orhideea este o floare deosebită, elegantă și impunătoare prin aspect și culoare. Este o floare exotică, ideală în special pentru aranjamentele florale.

Orhideea simbolizează iubirea și frumusețea.

Bujorul este, fără doar și poate, alegerea cea mai frecventă pentru aranjamentele florale de nuntă.

Bujorul simbolizează ambiția, dar și veselia.

Trandafirul este elegant și versatil, fiind o alegere deosebită pentru aranjamentele florale de nuntă. Este ideal pentru buchetul de mireasă, pentru decorațiuni, dar și pentru cocarde.

Trandafirul simbolizează iubirea, bucuria și frumusețea.

Comentarii 1

  1. autor Cum să îți alegi buchetul de mireasă perfect? – NuovaIdea postat iulie 28th 2015. 12:55 pm Raspunde

    […] Alege flori care te reprezintă și care îți pun în evidență personalitatea și sentimentele. Despre simbolistica florilor de nuntă poți afla mai multe din acest articol.  […]

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Functie inactiva!