fbpx

Bunătățile de la botezul lui Vlăduț

Bunătățile de la botezul lui Vlăduț

Pe data de 23 ianuarie 2016 am participat cu drag la prima petrecere din viața lui Vlăduț. Și cum ne-am dorit să îi oferim momente dulci și deosebite, am organizat un candy bar delicios special pentru invitații lui.

Evenimentul a avut loc într-un decor impresionant, oferit de Hotel Central din Ploiești. Am complet decorul cu delicii menite să răsfețe papilele gustative și cu decorațiuni florale armonios integrate într-o poveste pentru copii.

Astfel, invitații la petrecere lui Vlăduț, atât cei mici, cât și cei mai mari (care, la o adică, au tot suflete de copii) au avut parte de momente deosebite și s-au bucurat de o atmosferă dulce și prietenoasă ca o joacă de copil.

candy bar 1

Am ales cele mai populare dulciuri, cele în fața cărora nimeni nu poate rezista. Bezelele ca niște norișori colorați și pufoși au mers la braț cu brioșele gustoase. Tartele cele mândre au purtat pălării vesele din fructe și ciocolată, albă sau neagră, după preferințe. Fructele au fost invitatele de onoare și au acoperit atmosfera precum un curcubeu după o ploaie caldă de vară.

Candy bar 2

Tu cum vezi candy barul perfect? Avem idei delicioase pentru orice candy bar îți imaginezi și adăugăm culoare evenimentului tău. Convinge-te!

Lasa un Comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don`t copy text!